solangelica pisze:Czy Wam sie tez wiesza poczta na onet.pl?
Mnie właśnie przed świętami zablokowali za rzekomy spam

Chyba przejdę na gmaila.
Idę na Kocimską.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:Czy Wam sie tez wiesza poczta na onet.pl?
miszelina pisze:solangelica pisze:Czy Wam sie tez wiesza poczta na onet.pl?
Mnie właśnie przed świętami zablokowali za rzekomy spamA ja NIC nie wysyłam i mam b. dobry i aktywny program antyspamowy. Wkurzona jestem na maksa, na reklamację nie raczą odpowiedzieć. Na reklamację złożoną przez mojego dostarczyciela sieci też nie
![]()
Chyba przejdę na gmaila.
Idę na Kocimską.
j3nny pisze:edit_f pisze:PERS BIAŁO-RUDY KOCZUJE
PRZY SKRZYŻOWANIU UL. PODMOKŁA (niedaleko Jugowickiej) I UL. HERBERTA (zjazd z autostrady w kierunku Łagiewnik)
niedaleko miejsca, gdzie zlewają ścieki
w ogole nie ta okolica, ale moze akurat?
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z174463875
Tosza pisze:Gdzie dokładnie? Tam gdzie zlewnia czy na przeciwko? Wyjaśnij mi tak, bym wiedziała gdzie patrzeć (chociaż nie obiecuję na 100%, że uda mi sie pojechać).Niekoniecznie komuś zginął. Dzien przed wigilią koło mnie znaleziono ślicznego kota przywiązanego sznurkiem do drzewa-raczej nikomu nie zginął....
Patka_ pisze:Edit podjedzie zobaczyc futrzaka, a jak cos moja przyjaciolka go wezmie na tymczas, bo my wyjezdzamy
miszelina pisze:Jedno pranie suszy się już na Kocimskiej, drugie czeka na popołudnie. Umyłam i odkaziłam wikliniaki oraz wszelkie zabawki.
O 14 jesteśmy tam z Noemik, będziemy dalej sprzątać i odkażać. Mam nadzieję, że nie będzie to robota głupiego (tzn. że jutro nie przyjdą wolontariusze i wszystkiego nie trzeba będzie zaczynać od początku).
solangelica pisze:Relacja z wizyty w KV. Udalo sie nam dostac do Miskiewicza. Fajny ten lekarz
Leone pisze:solangelica pisze:Relacja z wizyty w KV. Udalo sie nam dostac do Miskiewicza. Fajny ten lekarz
Jak to bodajże Amelia powiedziała na Kocimskiej: Nie ma jak Roman
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Murraynah i 28 gości