Milenki nie ma ,więc ja napiszę,że obie panienki po sterylkach maja sie dobrze,tylko u Beksi pojawił sie odczyn zapalny przy szwie-pewnie reakcja alergiczna na nici,bo poza tym,koteczka szaleje,ma apetyt i cała reszta OK! Dostaje antybiotyk i p/ zapalny,oraz pantotenian wapnia. Pozdrawiam kukułeczki!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Ależ ten czas szybko płynie. Koteczki już po sterylkach...a jeszcze nie dawno takie malusie były. za powrót do formy
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Wszystko OK u kukułeczek!! Beksia już zdrowa,po alergii nie ma śladu,kocia nabiera ciałka,apetyt ma ogromny! Milenka przesłała mi zdjęcia na maila,ale nie bedę ich wklejać-poczekajmy na Milę-wróci do nas i wszystko opisze!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Na Milenkę czekamy. Wspaniale, że kukułki mają się dobrze. Toż to już duże koty na pewno.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Ale bym sobie fotki pooglądała. Milenko jesteśmy i czekamy.