Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 23, 2009 1:07 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja Dear,
po kolei:
1.
big gratulejszn z okazji pracy (szkoda tylko że nie tutaj...ale może jakaś okazja jeszcze trafi się do wystawania pod obcymi biurami :mrgreen: )
2.
gratulejszn, że sz.ob. oprawca posiedzi chociażby te 48h..a potem moze trafi na czołówke jak ten
http://www.newsweek.pl/artykuly/wydanie ... ie,50226,1
3.
dobrze, że u Twoich kociastych dobrze - zwłaszcza tytułowego Ktosia..
4.
mimo tak jaskrawych przeżyć ostatnio życzę Tobie i Czarnym Panterom Radosnych Świąt i Przeszczęśliwego Nowego Roku!
:D :D :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro gru 23, 2009 9:55 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Jestem, przeczytałam i jestem w szoku 8O Gratuluję pracy, całuję Czarusię. Ostatnio TVN często zajmuje się sprawami zwierząt.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro gru 23, 2009 10:32 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Czarny Ktoś dostał Pewną Przesyłkę Gwiazdkową od Pewnej Cioci :wink:

Pan z PP miał zaje...ty ubaw, bo zawołałam Ktosia i kazałam podjąć paczkę :lol: A Ktoś wlazł na nią łapkami ni za nic w świecie nie chciał zejść :mrgreen: :mrgreen: A ponieważ owy Ktoś nie umie pisać, więc złożyłam stosowne podpisy i Ktoś dostał swój Prezent... Koleś z PP ma mnie za mega wariatkę :twisted: :twisted: :twisted:

Ciociu Gibutkowa - Halinka dziękuje za prezent i przesyła swoje najpiękniejsze mruczando :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro gru 23, 2009 11:01 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Witam cieplutko - odwilz na calego :( sen o bialych swietach kapie z dachu :(
Mikolajowo i aniolowo :) z mojej szafki :)
I myslę czy juz Wam życzyc tego wszystkiego co bym sama chciała...
Zdrowia i cierpliwosci - ja sama dla siebie
Mniej bied kocich
Więcej prawdziwych ludzi
nieumiejących przejsc obojetnie obok nieszcześcia...
Rozsądku na codzień i szaleństwa od święta
I tak duzo milosci ile jestesmy w stanie odwzajemnic...
zeby sie nawet kropla nie zmarnowala :)

O mamo i wyszly mi życzenia niechcacy...
moze to i dobrze, moze jutro juz by nikt nie przeczytal
w zamęcie kuchennym i podróznym :)
I powiem Wam jeszcze na ucho cichutko
ze stałyście sie dla mnie przez te dwa mies
tak ważne i niezbędne...az mnie to lękiem napawa :)

Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Śro gru 23, 2009 13:44 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Czarny Ktoś dostał Pewną Przesyłkę Gwiazdkową od Pewnej Cioci :wink:

Pan z PP miał zaje...ty ubaw, bo zawołałam Ktosia i kazałam podjąć paczkę :lol: A Ktoś wlazł na nią łapkami ni za nic w świecie nie chciał zejść :mrgreen: :mrgreen: A ponieważ owy Ktoś nie umie pisać, więc złożyłam stosowne podpisy i Ktoś dostał swój Prezent... Koleś z PP ma mnie za mega wariatkę :twisted: :twisted: :twisted:

Ciociu Gibutkowa - Halinka dziękuje za prezent i przesyła swoje najpiękniejsze mruczando :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Mam nadzieje ze piła skacząca już w użytku ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 23, 2009 13:45 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Teraz dopiero przeczytałam o Jasiu, nie bedę pisała co czuję, bo wiadomo.
Wyrzucało mnie z forum od tygodnia. Po Świętach poproszę, jeśli to możlliwe o inf na PW, jak udało się go0scia od razu przyhaltować. Gratuluję - a pytam nie z ciekawosci, tylko z prawniczej potrzeby. Z reg. policja nie chce robić od razu zatrzymania, chyba, że to recydywa.

Chciałam złozyć życzenia, ale skrzydełka mi opadły, więc nic mądrego nie wymyślę

Obrazek
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro gru 23, 2009 19:24 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Rakea pisze:Dulencja Dear,
po kolei:
1.
big gratulejszn z okazji pracy (szkoda tylko że nie tutaj...ale może jakaś okazja jeszcze trafi się do wystawania pod obcymi biurami :mrgreen: )
2.
gratulejszn, że sz.ob. oprawca posiedzi chociażby te 48h..a potem moze trafi na czołówke jak ten
3.
4.
mimo tak jaskrawych przeżyć ostatnio życzę Tobie i Czarnym Panterom Radosnych Świąt i Przeszczęśliwego Nowego Roku!

Rakea :1luvu: :1luvu:

1) dziękuję, bo lepsza praca to też troszkę więcej kasy... i będę mogła więcej pomagać 8) Ja dziś stwierdziłam, że mam fantastyczny dom :mrgreen: kociaste się kochają, Aminiek śpi na swoich ukochanych poduszkach, nareszcie spokojny i bezpieczny... Gucio siedzi na choince (chyba pierwszej w jego kocim życiu), Halina się pierze i piecze na kominku :lol: A ja...siedzę i się popłakałam, bo w życiu mi nie przyszło na myśl, że będę otoczona takim ciepełkiem :oops: :oops: :oops:

2) Oprawcę wypuścili :evil: :evil: :evil: Już dostałam esa z opinią na mój temat i tego co mi zrobi jak dopadnie :evil: :evil: Niech pisze dalej, bo jakim trzeba być "prościeniem", żeby nie znać pojęcia groźby karalnej :roll:

3) o Ktosiu w p.1

4) Wzajemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Post » Śro gru 23, 2009 19:47 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Obrazek

Spokojnych świąt spędzonych z tymi, których kochasz. Niech zaczarują Was na kolejny rok i wniosą tęsknotę za tym, co jednoczy.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro gru 23, 2009 20:30 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Samych magicznych, szczęśliwych godzin, minut i sekund w Święta Bożego Narodzenia życzymy Wam Drodzy nasi :s4:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw gru 24, 2009 0:15 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:
Rakea pisze:Dulencja Dear,
po kolei:
1.
2.
3.
4.

Rakea :1luvu: :1luvu:

1) dziękuję, bo lepsza praca to też troszkę więcej kasy... i będę mogła więcej pomagać 8) Ja dziś stwierdziłam, że mam fantastyczny dom :mrgreen: kociaste się kochają, Aminiek śpi na swoich ukochanych poduszkach, nareszcie spokojny i bezpieczny... Gucio siedzi na choince (chyba pierwszej w jego kocim życiu), Halina się pierze i piecze na kominku :lol: A ja...siedzę i się popłakałam, bo w życiu mi nie przyszło na myśl, że będę otoczona takim ciepełkiem :oops: :oops: :oops:

2) Oprawcę wypuścili :evil: :evil: :evil: Już dostałam esa z opinią na mój temat i tego co mi zrobi jak dopadnie :evil: :evil: Niech pisze dalej, bo jakim trzeba być "prościeniem", żeby nie znać pojęcia groźby karalnej :roll:

3) o Ktosiu w p.1

4) Wzajemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pkt 1) pięknie opowiedziane! I miej tak zawsze dziewczyno, boś warta :1luvu:

pkt 2) groźby karalne niech śle, grabi sobie :evil: a jeśli nawet stanie na twojej drodze to będziesz zawsze miała czapkę niewidkę... :twisted: :twisted: :twisted:

:1luvu: Amen!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw gru 24, 2009 9:05 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Rozniesie mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dostałam najpiękniejszy prezent świąteczny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mój prawie dziki Gucio w trakcie głasków strzelił baranka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kurczę, siedzę i ryczę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Czw gru 24, 2009 14:29 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

No to, żeby Ci takich powodów do ryczenia nigdy nie zabrakło!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt gru 25, 2009 0:19 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Halince ukradziono Piłkę Skoczkę, za to w ramach zadośćuczynienia lata po domu z mychą w zębach :mrgreen: :mrgreen:

Jak się zatrzyma na chwilę, to ją sfocę :wink: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pt gru 25, 2009 9:08 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Halinka adoptowała myszkę (nawet śpi z nią) :1luvu: :1luvu:

Gucior natomiast pokochał Piłkę Skoczkę :wink:

Gibutkowa, u mnie wszystko co jest różowe natychmiast adoptuje Gucio, on uwielbia Barbie i barbie-gadżety :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pt gru 25, 2009 13:49 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dopiero przeczytałam :evil: :evil: :evil: TO nie może ujść zwyrodnialcowi na sucho!

Miziam Czarkę i Twoje pozostałe futra :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

[poprzednia][następna]