Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 11:24 Re: Moje koty...... & Kuleczka, Lili.....jakoś leci

:D :D :D :D ZA ZDRÓWKO :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie lis 29, 2009 21:50 Re: Moje koty...... & Kuleczka, Lili.....jakoś leci

Karotka pisze:O jeju! A co z Alusinym brzucholem sie stało? Toz to prawdziwa zimowa oponka :D

Karotko, ta Alusiowa oponka to już jest niestety :lol: całoroczna :lol:

A to kilka świeżych fotek moich kotów :D
Alusia
Obrazek Obrazek
a to zdjęcie pokazywałam już w wątku Lili, żeby udowodnić, że czasami Alutka potrafi też robić fikołki :lol:
Obrazek

A co może mieć elegancka kobieta w torebce? Jak to co? Wiadomo - KOTA :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
I jeszcze Maksiu w swoim ukochanym "pałacu" :twisted:
toaleta :P
Obrazek Obrazek Obrazek
przygotowanie do drzemki :P
Obrazek
drzemka :P
Obrazek Obrazek Obrazek
grunt, to wygodne łóżko :P można mieć nawet sny :P
Obrazek

No i tak nam się żyje :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie lis 29, 2009 21:52 Re: Moje koty...... & Kuleczka, Lili.....jakoś leci

Alusia :1luvu: Maksio :1luvu: ech... :love:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lis 29, 2009 22:17 Re: Moje koty.....& tymczaski Kuleczka i Lili...obie szukają DS!

Witaj Zuziu nocną porą :wink:
Alusia prześlicznie wygląda , chyba po raz pierwszy widać ją od spodu i białe plamki na brzuszku :1luvu:
Maksiu - przystojniak też niczego sobie :D
Wygłaskaj wszystkie futerka w moim imieniu :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 30, 2009 8:05 Re: Moje koty.....& tymczaski Kuleczka i Lili...obie szukają DS!

Słodkości!
Oba brzucholki do wycałowania i schrupania!

Zadziwiające sa te nasze koty...wymościsz, kocyki polozysz, połozy sie ale bez rewelacji, ale jak kartka papieru na ziemie spadnie, albo karton połozysz od razu sie kłada jakby nie wiadomo jak wygodnie by tam było :wink:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon lis 30, 2009 16:55 Re: Moje koty.....& tymczaski Kuleczka i Lili...obie szukają DS!

cudnie wam się żyje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 09, 2009 20:24 Re: Moje koty.....& tymczaski Kuleczka i Lili...obie szukają DS!

Witaj wieczorową porą Zuziu :D , co u Was słychać w ten przedświąteczny czas ? :roll:

bubor

Post » Nie gru 13, 2009 10:42 Re: Moje koty.....& tymczaski Kuleczka i Lili...obie szukają DS!

:roll:

bubor

Post » Czw gru 24, 2009 0:23 Re: Moje koty.....& tymczaski Kuleczka i Lili...obie szukają DS!

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych,
a ja życzę, moi mili byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy...........

Może cicho bez hałasu nie zważając na bieg czasu.....
może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski
może siedząc przy kominie,tuląc koty swe , rodzinę
może lepiąc gdzieś bałwana ... ( ech ta zima popaprana )
cóż , z lepienia nic nie będzie bo stopniało wszystko wszędzie
niemniej na jej powrót liczę więc Ci tego Zuziu życzę .... :wink:

ps: Wyglaskaj Alusię i Maksia w moim imieniu :wink:

bubor

Post » Czw gru 24, 2009 8:54 Re: Moje koty.....& tymczaski Kuleczka i Lili...obie szukają DS!

Z całego serca życzę Tobie i Twoim bliskim ciepłych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
a Nowy 2010 Rok niech przyniesie Wam spełnienie marzeń i niech obfituje tylko w radości i sukcesy.

Ania z rodziną
Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro gru 30, 2009 19:17 Re: Moje koty.....& tymczaski Kuleczka i Lili...obie szukają DS!

Dziękujemy pięknie za wszystkie życzenia i donosimy, że Alusia i Maksiu mają się dobrze :P

Alusia jak zwykle tylko je, śpi i się pieści - to są jej podstawowe funkcje życiowe :P (chwilowo się nie drapie, bo jest na zastrzykach). Maksiu natomiast dzielnie zajmuje się tymczaskami, zabawia je, czasami wspólnie jada (ale tylko czasami, bo mu wszystko wyżerają z miski :evil: ), czasami utnie sobie wspólną drzemkę. Wybiera, przebiera i sam nie wie, która dziewczyna mu się bardziej podoba :D A jak ma dość towarzystwa, to idzie pod kaloryfer na spanko. Alusia ma stosunek obojętny do tymczasowiczów, dla niej inny kot nie ma specjalnego znaczenia, może być albo i nie. Zżera ją najwyżej ciekawość, dlaczego jeden pokój jest zamknięty i ONA, rezydentka tego domu nie ma tam wstępu :mrgreen: i wtedy podgląda i podsłuchuje ile wlezie. Ale jak zaspokoi swoją ciekawość, a nowy lokator zagości "na salonach", to już dla Alusi nie ma to większego znaczenia. Dla Alusi zawsze najważniejsza jestem ja i moje kolana :D Jak to ma, to wtedy jest najszczęśliwszym kotem na świecie :P

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 30, 2009 19:47 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

zuziu, piękne, miziaste i kochane koteczki... Maksiu, prawie identyczny jak mój Franuś... maksiu ma szerszy krawacik... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 19:52 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

Hanulka pisze:zuziu, piękne, miziaste i kochane koteczki... Maksiu, prawie identyczny jak mój Franuś... maksiu ma szerszy krawacik... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Haniu, krawacik to ma Alusia :ryk: Maksiu to białasek bez krawacika :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro gru 30, 2009 20:33 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

Witaj wieczorową porą Zuziu :D .
Jak miło jest zobaczyć Alusię i Maksia w dobrej formie :1luvu: , wygłaskaj oba futerka w moim imieniu :wink:

bubor

Post » Śro gru 30, 2009 21:10 Re: Moje koty....& 3 tymczaski Kulka, Lili, Blanka szukające DS!

zuzia96 pisze:
Hanulka pisze:zuziu, piękne, miziaste i kochane koteczki... Maksiu, prawie identyczny jak mój Franuś... maksiu ma szerszy krawacik... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Haniu, krawacik to ma Alusia :ryk: Maksiu to białasek bez krawacika :ryk:

:ryk: o rany... dla mnie czarnuszki to chłopaki... no bo mój czarnuszek to facet :ryk: :ryk: :ryk: ale "fopa", przeproś koteczki :wink: i wysciskaj wszystkie kochane futerka..... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]