Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 23, 2009 0:21 Re: Błagam o DT na Święta dla ślicznego bezoczka!Wawa

Aleksandra59 pisze:A może zgłosić kociastego na ten wątek :?: :

viewtopic.php?f=1&t=105275&p=5363311#p5363311

Dzięki Olu, już tam z kocurkiem lecę :)

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro gru 23, 2009 0:33 Re: Błagam o DT na Święta dla ślicznego bezoczka!Wawa

_kathrin pisze:Już dobrze, ostatni post wysłałam, zanim przeczytałam Twoją odpowiedz.
Nie gniewam się, teraz jakiś szalony okres jest ;)

Muszę pomyśleć, zerknęłam na wątek transportowy i nie widzę nikogo, kto jedzie z Wawy do Łodzi.

Zastanawiam się czy jest sens go wozić w jedną a później w drugą stronę.
A może zgłosi się ktoś z Łodzi, kto kocurka dalej przejmie.

Musimy pamiętać również o tym, że za tydzień trzeba mu będzie zdjąć szwy.

Dziękuję Ci za chęć pomocy :)

Jeszcze raz przepraszam.Wyrywna jestem od maleńkości :wink: Naprawdę nie mam możliwości przetrzymania kocia dłużej :( Jeśli byłby to okres świąteczny to pamiętaj o mnie

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro gru 23, 2009 1:35 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Kotek może zamieszkać z nami...od zaraz...na tymczasie, lub na stałe...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 23, 2009 8:27 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Podrzucę, pilne!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro gru 23, 2009 8:44 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

25-ego o 12.55 jadę do Łodzi. Mogę kota wziąć, ale 14.27 na dworcu FABRYCZNA ktoś go musi ode mnie zabrać!

EDIT: A najlepiej jakby się ten ktoś dosiadł na Widzewie, znalazł mnie (telefonicznie) w środku i wysiadł już z kotem. Bo niekoniecznie powinnam o tej 14.27 własnoręcznie transporter wynosić z pociągu...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro gru 23, 2009 21:36 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Co z kociastym???

Bożenka oferuje stały DT, ja DT na okres świąt... Nie wiem jak to zaplanować..znaczy się Święta :wink:

Dulencja

Post » Śro gru 23, 2009 21:42 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Dulencja pisze:Co z kociastym???

Bożenka oferuje stały DT, ja DT na okres świąt... Nie wiem jak to zaplanować..znaczy się Święta :wink:

Kajusia umarła, wiec kocio moze zamieszkac na pewno na stałe...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 23, 2009 21:49 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Dulencja pisze:Co z kociastym???

Kajusia umarła, wiec kocio moze zamieszkac na pewno na stałe...

Lecę na wątek :cry: :cry: Bożeno, nie wiedziałam :cry: :cry: :cry:

Ścikam, przytulam, wspólczuję...

Dulencja

Post » Śro gru 23, 2009 22:25 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Kochane, dziękuję!

Zgłosił się pewien warszawski tymczas, do którego będę mogła o każdej porze dnia i nocy wpaść (taką mam nadzieję :twisted: ) i odwiedzić Bezoczka.

Zrozumcie, muszę mieć nad nim kontrolę, zabieg, który kocio przeżył był bardzo poważny, po konsultacji z wetem uznaliśmy, że należy mu ograniczyć do minimum stres, nie chcę go narażać na dalsze podróże.

Bożenko bardzo Ci współczuję straty kotki :(

_kathrin

Post » Śro gru 23, 2009 22:48 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Przepraszam, ale czasem miau.pl jest dla mnie nie do opanowania :oops: :oops: :oops:
Ostatnio edytowano Śro gru 23, 2009 22:54 przez Dulencja, łącznie edytowano 1 raz

Dulencja

Post » Śro gru 23, 2009 22:51 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

...

Dulencja

Post » Śro gru 23, 2009 22:52 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Ja swoją tymczaskę zmieniłam na DS bo nie byłabym w stanie znieść myśłi, żeby jeszcze w jej kocim życiu ktoś ją skrzywdził.

W razie czego mój nr masz.

Pozdrawiam gorąco

I życzę najlepszego w Świeta, pięknych, cudownych Świąt i spełnienia marzeń wszelakkich... I Żeby od tej pory wątki na miau niały wyłączenie tytuły " Szczęsliwy w nowym kochającym domku" I dla Was wszystkich, Aniołów, żeby dobro, które czynicie, powróciło ze zdwojoną siłą :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:[/quote]

Dulencja

Post » Śro gru 23, 2009 22:58 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

Dziękuję :1luvu:

Zobaczcie jak się kizia i nie zabijcie mnie za jakość

http://w268.wrzuta.pl/film/avpxnAmGDjd/mov00137

_kathrin

Post » Śro gru 23, 2009 22:59 Re: Błagam o TDT na Święta albo DT dla ślicznego bezoczka!Wawa

_kathrin pisze:Kochane, dziękuję!

Zgłosił się pewien warszawski tymczas, do którego będę mogła o każdej porze dnia i nocy wpaść (taką mam nadzieję :twisted: ) i odwiedzić Bezoczka.

Zrozumcie, muszę mieć nad nim kontrolę, zabieg, który kocio przeżył był bardzo poważny, po konsultacji z wetem uznaliśmy, że należy mu ograniczyć do minimum stres, nie chcę go narażać na dalsze podróże.

Bożenko bardzo Ci współczuję straty kotki :(

no to ok...skoro macie dla małego pieknisia dom,to cóz wiecej powiedziec-powodzenia
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia]