POMOC KOTOM WOLNOBYTUJACYM na terenie 3MIASTA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 17, 2004 13:10 POMOC KOTOM WOLNOBYTUJACYM na terenie 3MIASTA!!!

KOCHANI, potrzebna pomoc do opieki nad pomieszczeniami dla kotów wolnobytujących na terenie 3miasta! mianowicie, osoby starsze, dokarmiające koty robią to dość nieumiejętnie i zamiast pomagać b często szkodzą... smutne ale prawdziwe. Rozmawiałam z kilkoma administracjami osiedla i udostępnią oni pomieszczenia dla kociaków w piwnicach! tylko tu jest problem, że trzeba będzie w nich dbać o czystość (aby nie było fetoru i robactwa), działania takie mają też na celu zmniejszenie populacji kotów! Sama mam na gdańskim przymorzu pomieszczenie w wózkarni przeznaczone dla kociaków i opiekuję się jeszcze 20stoma... wrrr; są cudne - cudowne! ale żeby utrzymać dla nich takie pomieszczenie muszę spełniać ww warunki. dzieki takim pomieszczeniom koty skupione sa w jednym miejscu i sa bezpieczne!!! Potrzebuję wolontariuszy!!! pomyślnie prowadzę rozmowy z firmami, które dają gratis karmę!!!, mam też lekarza wet, który będzie robił też gratis sterylizację i kastrację!!! POTRZEBUJĘ "TYLKO" LUDZI... chciałabym, aby każdy miał koło swojego miejsca zamieszkania "jakieś pomieszczenie", którym się zajmie! Natomiast ja również będę pomagać i pilotować. Po prostu nie dam rady sama "obskoczyć" całego 3 miasta... do tego dochodzą jeszcze interwencje...
Piszcie kochani! bwawrzyniak@wp.pl dzwońcie 0609/158-380, (58)553-28-22 barbara. mam słaby dostęp do internetu więc rzadko tu jestem... ale bywam ;-)) czekam kochani na jakieś sygnały. b b dziekuję z góry. Jakby też trzeba było komuś pomóc też dzwońcie! strasznie się rozpisałam więc kończę już nie zanudzając! no! ;-))
białyKOT

Post » Sob kwi 17, 2004 13:18

A jakbyś tak się normalnie zarejestrowała i wstawiła ten post na Kotach? Tu się dość rzadko zagląda w stosunku do tamtego forum. Nie gryziemy :wink:

I parę osób z 3 Miasta też jest...
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Sob kwi 17, 2004 13:58

Barbaro, napisalam do Ciebie na poczte. Bardzo sie ciesze, ze jest taka akcja!

:D

sorsha

Od: Pon gru 01, 2003 21:33

Post » Sob kwi 17, 2004 15:56

hej :lol:
my podobna akcje prowadzimy od 2 lat i rzeczywiscie przydaloby sie wiecej ludzi.
Ktory wet zgodzil sie robic sterylki za darmo?
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Nie kwi 18, 2004 0:41

Eve, jak sądzisz, może poprosić M albo E, żeby przekleili wątek na Koty? Tu naprawdę się mało zagląda...
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Nie kwi 18, 2004 8:47

BiałyKOT jeszcze sie nie zarejestrowala i nie mialaby mozliwosci odpowiadania.
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01