Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...VIRKON needed - jest :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 11:08 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...

marta79 pisze:Najśmieszniejsze jest to, że immodulen stoi jak byk u nich w gablotach. A może to tylko puste opakowania? Zapytam się, chociaż problem może być w moim przypadku dostanie się do W-wy jutro po 10.00 Będę sama, bez samochodu, a małego nie chcę zostawiać. Ale się zapytam.

Immodulen (nie immunodol) :lol:
Immodulen musi stać w lodówce, podaje się w zastrzykach podskórnie i nie wiedzieć czemu trudno go zdobyć.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon gru 21, 2009 11:10 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...

No tak. Czas iść spać :roll: :mrgreen: Tylko na biurku jakoś tak... Nie wypada?
Obrazek

marta79

Od: Czw sty 17, 2008 12:27

Post » Pon gru 21, 2009 11:32 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...VIRKON needed

Jeśli ktoś w Warszawie ma Virkon i mógłby odstąpić Marcie, a boi się, że mu zabraknie, to ja mam całe opakowanie i mogę wysłać na jego adres.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pon gru 21, 2009 11:35 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...

Jana pisze:
marta79 pisze:Najśmieszniejsze jest to, że immodulen stoi jak byk u nich w gablotach. A może to tylko puste opakowania? Zapytam się, chociaż problem może być w moim przypadku dostanie się do W-wy jutro po 10.00 Będę sama, bez samochodu, a małego nie chcę zostawiać. Ale się zapytam.

Immodulen musi stać w lodówce, podaje się w zastrzykach podskórnie i nie wiedzieć czemu trudno go zdobyć.

Jano, kochana.
INmodulen musi stać w lodówce. :mrgreen: [Sorki.]
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon gru 21, 2009 11:40 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...

Agn pisze:
Jana pisze:

Jano, kochana.
INmodulen musi stać w lodówce. :mrgreen: [Sorki.]

Racja! Inmodulen :oops:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon gru 21, 2009 11:40 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...VIRKON needed

:mrgreen:
Obrazek

marta79

Post » Wto gru 22, 2009 22:59 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...VIRKON needed - jest :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro gru 23, 2009 14:16 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...VIRKON needed - jest :-)

:ryk:

Bardzo dziękujemy.

I ze wzajemnością.

Imbir powolutku dochodzi do siebie. W poniedziałek była spektakularna poprawa, we wtorek wieczorem - zjazd. :evil: Ale już jest lepiej. Biedaczyna, nie może jeść sam, boli go pysio, a chce. Jak czuje gerberka - to mało łapek nie gubi. Jak czuje conva - odwraca mordkę z obrzydzeniem. I traf tu za maluchem :roll: Denerwuje się bardzo, bo karmię go strzykawką. Ale to jest jedyny sposób na to, żeby zjadł i nie musiał dostawać kroplówek wieczorem.

Chudziutki jest :|

Idę sporządzać gerberkową zawiesinę i nakarmię go jeszcze. Pomiziam, bo strasznie mu smutno tak samemu - w łazience :?
Obrazek

marta79

Post » Śro gru 23, 2009 14:53 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...VIRKON needed - jest :-)

gerberki to pychota moje kocie już prawie miesiąc po pp
a cały czas futruje indyka,kurczaka i popija zupką też gerberka ze strzykawki grunt to pelne brzusie :) :kotek: :ok:
ciszę sie że Wam tez się udało wygrać z pp:ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro gru 23, 2009 15:37 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...VIRKON needed - jest :-)

marta79 pisze:Idę sporządzać gerberkową zawiesinę i nakarmię go jeszcze. Pomiziam, bo strasznie mu smutno tak samemu - w łazience :?

No co? Karimatka, śpiworek i spać z koteckiem. Nuncjusz i Tomek coś wiedzą na ten temat. ;-)
Kciuków jeszcze nie puszczamy.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Sob gru 26, 2009 14:32 Re: Długowłosa Wiewióra-Imbir ma pp...VIRKON needed - jest :-)

Kolejne wieści z frontu.

Czwartkowa morfologia wykazała 21 tysięcy leukocytów. Tysiąc ponad normę. Przypominam, że tydzień wcześniej było ich tylko 1.2! :mrgreen: Poza tym, śpi w zlewie. Ginger balnearius poszedł w ślady ciotki Wiewióry.

Gerberek jest błe. Conv jest błe. Czym ja mam go karmić? :roll:

Choinka stoi, maluchy jakieś niezainteresowane. Klakier śpi na kaloryferze, Wiewióra najchętniej siedziałaby bez przerwy na tarasie.

Dom na kółkach :wink:
Obrazek

marta79

[poprzednia]