Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_kathrin pisze:tu wątek viewtopic.php?f=1&t=105295&start=0
Kocurek bez oczka, po wczorajszej operacji szuka pilnie DT, lecznica przez święta będzie nieczynna, oczywiście ktoś wpadnie i nakarmi kotka, jednak jemu potrzeba ludzkiej ręki, ciepłego słowa.
Szukamy nawet awaryjnego TDT, na Święta i Nowy Rok.
A on sam szaleje za człowiekiem, mruczy tak przecudnie, bodzie główką.
I tak strasznie płakał, gdy zamykałam klatkę i odchodziłam.
Obiecałam mu, że ludzie go więcej nie zawiodą. Czy się uda???
Proszę...
_kathrin pisze:tu wątek viewtopic.php?f=1&t=105295&start=0
Kocurek bez oczka, po wczorajszej operacji szuka pilnie DT, lecznica przez święta będzie nieczynna, oczywiście ktoś wpadnie i nakarmi kotka, jednak jemu potrzeba ludzkiej ręki, ciepłego słowa.
Proszę...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Kaja-koteczka ze schroniska we Wrocławiu(burasia),odeszła za TM wczoraj o 19.20.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Kaja-koteczka ze schroniska we Wrocławiu(burasia),odeszła za TM wczoraj o 19.20.
vega36 pisze:_kathrin pisze:tu wątek viewtopic.php?f=1&t=105295&start=0
Proszę...
I ja również bardzo, bardzo proszę...
*anika* pisze:Dziękujemy Piotrowi za transport!
Antymonek już po pierwszej kolacji w nagrodę za ładne połknięcie tabletek
Dr Garncarz uważa, że oczko jest bardzo ładne i mamy go nie ruszać. Tego oczka. Bo czasem bywa tak, że jeśli się natnie, potnie i odetnie, to oko się wkurzy i na złość odrośnie jeszcze więcej. Dostaliśmy (khe, khenie za darmo
) kropelki nowe. Kolejne inne mamy wykupić z recepty. A trzecie to te co dostaje - tobrosopt. Przez 3 tygodnie, dwa razy dziennie, w odstępach kilkuminutowych.
Dziś zapłaciliśmy 90 zł. Wcześniej za Tobrosopt w kropelkach jakieś niecałe 30 zł. No i jutro krople z recepty. Nie wiem ile.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 185 gości