Tak sobie kombinuję jak zrobić żeby udało nam się jeszcze spotkać, ale to pewnie nie wykonalne. Jeszcze z 2 godzinki będę w pracy. Później lecę po choinkę, no i zabieram się za pieczenie makowca, jakiegoś ciacha i rogalików orzechowych.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Spokojnych, zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w serdecznym gronie rodzinnym oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Niechaj piękne Bożonarodzeniowe święta Niosą wszystkim betlejemski blask.
Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzą Pecia, Niusiu, Kajtek, Albercik i Duża
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Oj tak. Właśnie przed momentem powiedziałam do TŻ, że żałuję że do szkoły już nie chodzę. Dopiero w styczniu trzeba by się ruszyć.
Kasiu ta foteczka oddaje doskonale dzisiejszy dzień w supermarketach. Ludzie poszaleli z uwagi na wyprzedaże. Zszokowana byłam jak zobaczyłam w tv informacje o ludziach stojących w kolejkach pod sklepami.
A ja w pracy. Ale może jutro sobie zrobię urlop .... może....