dune pisze:To ja się świątecznie przywitam Warszawską Syrenka z ryneczku
w zimowej fontannie, cudna
Piękne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dune pisze:To ja się świątecznie przywitam Warszawską Syrenka z ryneczku
w zimowej fontannie, cudna
Gibutkowa pisze:Dziękujemy za życzenia i kciukiI prosimy o więcej kciuków
![]()
Gibutek jutro będzie miała morfologie kontrolną. Mam nadzieję ze się wyniki poprawią i nie będzie już leuko i granulocytozy... Na pysiu jedynie mała kropeczka-odbarwienie, opuchlizny brak. Jak wszystko będzie dobrze to pewnie zaczniemy już odstawianie, mam nadzieję bo się nam z Gibutka mały narkoman zrobił
Ja wracam do garów
Gibutkowa pisze:Dziękujemy za życzenia i kciukiI prosimy o więcej kciuków
![]()
Gibutek jutro będzie miała morfologie kontrolną. Mam nadzieję ze się wyniki poprawią i nie będzie już leuko i granulocytozy... Na pysiu jedynie mała kropeczka-odbarwienie, opuchlizny brak. Jak wszystko będzie dobrze to pewnie zaczniemy już odstawianie, mam nadzieję bo się nam z Gibutka mały narkoman zrobił
kasia86 pisze:Gibutkowa pisze:Dziękujemy za życzenia i kciukiI prosimy o więcej kciuków
![]()
A da sobie pobierać krewkę?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 32 gości