PiRafolandia czyli morski wąteczek PIRACIKA I RAFY(R od 53s)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 30, 2009 21:59 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

zagladam do mojego ulubienca, czekam na nowe wiesci i foteczki :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 01, 2009 15:49 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

JA TESZ,JA TESZ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 06, 2009 21:48 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

wszystkich mocno ściskamy i pozdrawiamy.miałam niespodziewaną awarie netu,jutro coś szkrobnę raczej wystukam -o tym wielkim szczęśliwym kocie :lol:
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Nie gru 06, 2009 22:17 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

jesli przynajmniej tak samo szczesliwy jak wielki to juz sie ciesze :)

Kociara82

Post » Sob gru 12, 2009 21:52 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Ooo cosik cichutko u naszego Pupila tutaj
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 22, 2009 20:34 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

hej :s2: :s3: :s4: :s5: :s1: :s3: :s1: :s3: :s5: :s2: :s3: :s4: :s5: :s1: witamy wszystkich i sorki za milczki,ale nasz net zastrajkował,a do tego trochę obowiązków i dlatego te milczenie.teraz już mamy ferie świąteczne postaram się :oops: :oops: :oops: :oops: nadrobić ten czas :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: .no więc nasz drogi piraciński,miałczyńsko-mruczyński ma się świetnie,to piękny duży zdrowy koteczek.zrobił się jeszcze bardziej miziaty i uczłowieczony(jeśli to oczywiście możliwe!!!!!!!???????) 8O 8O 8O jest tak upierdliwy jak ma ochotę na pieszczotki,że musisz wszystko zostawić i zająć się jego kocią dupką. :cat3: :cat3: :cat3: :catmilk: :catmilk: :kotek: :kotek: :kotek: teraz juz każdej nocy wyciąga nam się na nogach i koniec kropka-TAK BĘDĘ LEŻAŁ!!!!!!!no i w ogóle jak mąż siada do laptopa to komputerowy kot już jest na miejscu i kładzie mu pyszczek na jego dłoni na myszce :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :rudolf: :rudolf: :rudolf: :rudolf: :rudolf: ten nawiedzony nasz kochany koti mrukoli już łażąc po mieszkaniu,jak tylko widzi nas to mrukoli w niebogłosy i tak słodko mruży oczka :lol: :lol: :lol: :lol: taki kochany koti.
Obrazek

lara1974-34

Post » Wto gru 22, 2009 20:52 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Piraciątko :1luvu:

A ja chcę foty, foty, foty, foty :!:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 22, 2009 22:16 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Cameo pisze:Piraciątko :1luvu:

A ja chcę foty, foty, foty, foty :!:

ja tez, ja tez, ja tez :!: :!: :!: Nie pogardze tez filmikiem :)

Kociara82

Post » Śro gru 23, 2009 14:44 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Tobie, droga Laro, Twojej rodzince i przekochanym pupilkom zycze zdrowych, pogodnych, radosnych swiat w rodzinnej atmosferze :)

____________________$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

Kociara82

Post » Śro gru 23, 2009 20:12 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Obrazek

Spokojnych świąt spędzonych z tymi, których kochasz. Niech zaczarują Was na kolejny rok i wniosą tęsknotę za tym, co jednoczy.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt gru 25, 2009 10:37 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzą Pecia, Niusiu, Kajtek, Albercik i Duża
:s3: :s3: :s3:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto gru 29, 2009 22:08 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

moi drodzy wesołego po świętach i wielkie dzięki za wszystkie życzenia.baliśmy się jak diabli stawiania choinki,byliśmy pewni że trzeba ją będzie do ścian linami przymocować i trzy razy dziennie zakładać ozdoby.a tu drodzy państwo NIC Z TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie przewraca jej,nie niszczy ozdób i nie zjada nic co na niej wisi. nasz kochany koti znalazł wreszcie azyl i piękną bajkową kryjówkę.jak tylko założyliśmy światełka to położył się pod nią i gapił się na swiatełka nad główką.i tak spał tam 2 dni.kocha jak się świeci czasem łapką popycha jakąś bombkę(wszystki mamy plastikowe)albo inne cacko.czasem zdejmie taki malutki prezencik-ozdobę i nosi po mieszkaniu.tak że teraz jak szukamy naszego pysia to trzeba zajżeć pod choineczkę piracką,bo łaśnie tak wyleguje się najstraszniejszy Pirat w Bytomiu.mamy podchoinkowego kota.acha-byłbym zapomniała,moja mama nie wiedziała że mamy kota,a my też nie spieszyliśmy się jej powiedzieć,bo nie chciałam marudzenia ,które zawsze nas spotyka przy kolejnym zwierzaku.ale zawsze razem gotujemy na święta i to u mnie,bo mam dużą kuchnię.jak weszła do nas to Pirat jak nigdy usiadł na garderobie i czekał aż się rozbierze.potem tak długo miałczał i łaził aż kucnęła i wymiziała go na maxa.nasz Piratek zawsze przychodzi do przedpokoju jak mamy gości,ale nigdy tak nikomu nie dał się macać od razu,a do mamy się upominał.moja mama była nim zachwycona,bo miała dziwne pojecie o kotach i nie dała sobie powiedzieć że jest inaczej. mówiła że to złośliwe,dzikie i gryzące stwożenia,o drapaniu nie wspomnę.może to i dobrze że ma kontakt z takim miłym kotkiem jak Piraciński,bo moja mama zmieniła zdanie na temat kotów za sprawą wspaniałego charakteru Piratka.teraz wszystkim opowiada jakiego mamy wspaniałego kota,no i że koty są fajne.kochamy bardzo tego choinkowego kotka.on jest wyjąkowy.
Obrazek

lara1974-34

Post » Wto gru 29, 2009 22:15 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

lara1974-34 pisze:kochamy bardzo tego choinkowego kotka.on jest wyjąkowy.
nie dosc, ze pysio ma jak aniolek, to jeszcze charakterek anielski :1luvu: Nie dziwie sie, ze tak go kochacie! To, ze jest wspanialy, wyjatkowy i jedyny w swoim rodzaju-to nie ulega zadnym watpliwosciom! On mial wielkie szczescie, ze najpierw trafil na Kamile, potem do Was, a Wy mozecie sie uwazac za szczesciarzy, bo to naprawde bardzo, ale to bardzo wyjatkowy kot! A wiecie, co w nim jest najbardziej wyjatkowego?

To, ze jestWASZYM KOTIM!!!

Kociara82

Post » Pon sty 04, 2010 16:33 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

piraciński traktuje choineczkę jak piękny dar od losu,wszystkie piłeczki moje,jak zgubi mu się jakaś piłeczka to ściąga bombkę i hhhhhhheeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaa,gra w nogę po całym przedpokoju.i teraz choinka u nas będzie musiała stać :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: cały rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

lara1974-34

Post » Pon sty 04, 2010 20:05 Re: PIRATOLANDIA-NOWY DOMEK PIRATA

no to ma niezla zabawe ;)

Kociara82

[poprzednia][następna]