Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 23:45 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Hop hop, mruczki kochane! :1luvu:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pon gru 21, 2009 23:49 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Hehe, a Tyskie Mrusie tez czarne co niektore: Prima, Kitek, Rafi, Kubus :D Pingwinka Psocia :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon gru 21, 2009 23:53 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Caragh pisze:Hehe, a Tyskie Mrusie tez czarne co niektore: Prima, Kitek, Rafi, Kubus :D Pingwinka Psocia :D
i jeszcze Malwinka i Kika i pingwinek Felix :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon gru 21, 2009 23:57 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Toż to prawie wiekszosc czarnuszki :twisted:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 22, 2009 0:05 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Czarne śliczne są i hopają po domek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Wto gru 22, 2009 0:06 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Bo czarne koty przynoszą szczęście , a co może nie :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 22, 2009 10:56 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

A wczoraj dzwonił do mnie pan który chciał kotka jak najbardziej białego a że u mnie nie ma takiego to podałam namiary na P.Lodzie i Bielinka juz w nowym domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 22, 2009 11:21 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Bielinka? Super :) A gdzie zamieszkala, w jakim miescie? Jeszcze Kiarcia niech znajdzie super domek bo fajna kicia jest :)
Kessi ale ten twoj kic ma minke hehehe :D

Justa mi czarne TYLKO szczescie przynosza, nigdy nie mialam pecha po spotkaniu z czarnym kotem. One wiedza, ze kocham wszystkie koty bezwarunkowo, ale czarne to moja najwieksza slabosc :) Nie mniej jednak kazdemu kociakowi zycze jak najwiecej milosci i szczescia w zyciu :) Marzy mi sie, by domki niemal bily sie o Tyskie Mrusie ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 22, 2009 11:45 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Och, czarnulki są przepiękne. Jako że ja się kreuję na małą czarownicę, to bez czarnego kota czuję się czarownicą niepełnowartościową :lol: Kiedy już będę mogła mieć kota (koty! najlepiej koty :D) to bardzo bym chciała, żeby przynajmniej jeden był czarny... oczywiście w miarę możliwości, bo przecież może zakocham się w jakimś łaciatku czy rudzielcu. W końcu wszystkie kociaste są cudne i nigdy nie wiadomo, który chwyci za serce najbardziej ;)

A kogo dziś chwyci za serce któryś tyski mruczek? :1luvu:

Luinloth

Post » Wto gru 22, 2009 11:52 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

ja chyba tez mam w sobie cos z czarownicy, skoro tak czarnuchy kocham :D
Ale masz racje, serce nie sluga, jak jakis innej masci kocio zapadnie ci w serce to amen, po tobie, przepadlas z kretesem :D Tez bym chciala miec koty i tak samo minimum jeden czarny! ;)

A ktos w ktorejs poprzedniej czesci napisal jakos tak: "bialo czarny, rudy czy bury, kazdy mruczek skacze do gory". Bo przeciez wszystkie sa najpiekniejsze, slioczne, cudowne, wspaniale, slodkie, kochane, fantastyczne, rozkoszne, milutkie, slodziasne... I wszystkie chca byc kochane :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 22, 2009 12:07 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kociara82 pisze:ja chyba tez mam w sobie cos z czarownicy, skoro tak czarnuchy kocham :D
Ale masz racje, serce nie sluga, jak jakis innej masci kocio zapadnie ci w serce to amen, po tobie, przepadlas z kretesem :D Tez bym chciala miec koty i tak samo minimum jeden czarny! ;)

A ktos w ktorejs poprzedniej czesci napisal jakos tak: "bialo czarny, rudy czy bury, kazdy mruczek skacze do gory". Bo przeciez wszystkie sa najpiekniejsze, slioczne, cudowne, wspaniale, slodkie, kochane, fantastyczne, rozkoszne, milutkie, slodziasne... I wszystkie chca byc kochane :)

To tak samo, jak moja mama chce mieć brytka (ale po ewentualnej przeprowadzce). Ja mówię: też mi się podobają brytki, więc ok, ale wtedy koniecznie musi być drugi kot i to koniecznie znajda :D i kochałabym oba tak samo, bo kot to kot, każdy jest cudownym i mądrym stworzeniem i zasługuje na miłość!

Luinloth

Post » Wto gru 22, 2009 14:25 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Domku gdzie jesteś ??????
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 22, 2009 17:31 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

domki, zgłaszać się...

Obrazek

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto gru 22, 2009 18:52 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Obrazek

Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą nam wiele radości,
Niech uśmiech zagości w domach,
Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,
a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,
Niech samotność odejdzie w niepamięć,
Niech zima otula nas białym puchem,
jak ciepły koc przy kominku,
Niech bieluteńkie gwiazdeczki
skrzypią wesoło pod naszymi butami
na wieczornym spacerze.
Niech dobry Bóg namaluje
szczęście na naszych twarzach,
Niech miłość dotyka nas delikatnie,
lecz bez ustanku,
Niech marzenia płyną wysoko w górę
i spełniają się...

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto gru 22, 2009 21:16 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Estre dziękujeny za piekne życzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Byłam dziś u weta z Mikim , Ozim i Psotka ...
Miki dostał do domu leki na S.U.K. Ozi dostał steryd a Psotka cos wymotuje i też dostała zastrzyki ...
Myszka bardzo teskni za Tarunia , nie je i jest apatyczna i dostała dziś też preparat ziolowy ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]