Początki nie były zaczęcające ale za to teraz

Wygłaskaj podwójną porcią Oktusia, że tak ładnie zaopiekował się Haneczką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Jakie słodkie te zdjęcia, widać, że się polubiły![]()
Początki nie były zaczęcające ale za to teraz, zresztą... jak można nie pokochać Haneczki?
![]()
![]()
Wygłaskaj podwójną porcią Oktusia, że tak ładnie zaopiekował się Haneczką
agakow82 pisze:jakie znacie ( najlepiej darmowe ) stronki na ktorych bym mogla porobic ogloszenia Doderkowi?
mar9 pisze:agakow82 pisze:jakie znacie ( najlepiej darmowe ) stronki na ktorych bym mogla porobic ogloszenia Doderkowi?
viewtopic.php?f=13&t=89694&hilit=+og%C5%82oszenia+adopcyjne+dla+kot%C3%B3w+
zobacz 10 wpis, jest tam mnóstwo linków
powodzenia Doderku![]()
![]()
będzie z Ciebie kiedyś kanapowy kotek, mając taką opiekunkę...
![]()
![]()
![]()
agakow82 pisze:No i mamy już choinkępiękną żywą w donicy z korzeniami ( potem tak jak trzy lata temu zakopiemy w ogródku
za rok ja wykopiemy a potem pojedzie na działkę do wuja do Bukowna
)
Chciałabym zaznaczyć że to pierwsza choinka naszej cudnej rozrabiaczki Haneczki .Interesuje ją wszystko , że świecą światełka ,że można się bombkami pobawic no i co najważniejsze że możne wejść do doniczki i wyjść z niej czarna jak Oktuśw tych wszystkich czynnościach ma tak zdziwioną i zaciekawioną buzienkę.Niestety nie pamiętam jak to jest widzieć niektóre rzeczy pierwszy raz ( np śnieg,choinkę) ale sądząc po reakcji Hani to musi byc niesamowite przeżycie
![]()
Oktusiek też tak reagował![]()
Oczywiście kociaki pomagały jak tylko mogły w ubieraniu choinki
dobra ja tu pisu pisu a pod drzwiami czeka już Doderek i mnie woła miaaał miał-jestem głodny
mar9 pisze:agakow82 pisze:No i mamy już choinkępiękną żywą w donicy z korzeniami ( potem tak jak trzy lata temu zakopiemy w ogródku
za rok ja wykopiemy a potem pojedzie na działkę do wuja do Bukowna
)
Chciałabym zaznaczyć że to pierwsza choinka naszej cudnej rozrabiaczki Haneczki .Interesuje ją wszystko , że świecą światełka ,że można się bombkami pobawic no i co najważniejsze że możne wejść do doniczki i wyjść z niej czarna jak Oktuśw tych wszystkich czynnościach ma tak zdziwioną i zaciekawioną buzienkę.Niestety nie pamiętam jak to jest widzieć niektóre rzeczy pierwszy raz ( np śnieg,choinkę) ale sądząc po reakcji Hani to musi byc niesamowite przeżycie
![]()
Oktusiek też tak reagował![]()
Oczywiście kociaki pomagały jak tylko mogły w ubieraniu choinki
dobra ja tu pisu pisu a pod drzwiami czeka już Doderek i mnie woła miaaał miał-jestem głodny
no to szybciutko, kocio głodny czeka na śniadanko...![]()
Haneczka ma takie słodkie pysio, że cokolwiek robi to wygląda przy tym tak uroczo, że nie sposób się na nią gniewać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 17 gości