K-ów, wiem, że to prywata ale b. proszę o kciuki dla Rufina!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 22, 2009 12:58 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

Marek śliczne to Twoje "dziwadełko" :)
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Wto gru 22, 2009 12:59 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

No kur to zapiał ciekawe gdzie ja mam się położyć :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto gru 22, 2009 13:01 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

miszelina pisze:
lutra pisze:Bellę oui, po Bonę miała wpaść Patka. Gracja wie, bo gadała o tym z Tweety. Ja dziś jestem nieprzytomna.

Ponawiam więc pytanie pod właściwym adresem: Akima, Patka - czy Bona zniknęła już z Kocimskiej?

Ja wiem, ze Bella pomieszkuje w moim małym pokoju. Patka mówiła wczoraj przez telefon do Tweety, że Bonz zniknie w poniedziałek wieczorem. czy tak się stało, nie wiem.

A Gapa...szkoda gadać.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto gru 22, 2009 13:06 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

Obrazek
Teraz i toto chodzi po mieszkaniu i burczy :evil:
JA SIĘ ZASTRZELE
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Post » Wto gru 22, 2009 13:13 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

Akima pisze:
miszelina pisze:
lutra pisze:Bellę oui, po Bonę miała wpaść Patka. Gracja wie, bo gadała o tym z Tweety. Ja dziś jestem nieprzytomna.

Ponawiam więc pytanie pod właściwym adresem: Akima, Patka - czy Bona zniknęła już z Kocimskiej?

Ja wiem, ze Bella pomieszkuje w moim małym pokoju. Patka mówiła wczoraj przez telefon do Tweety, że Bonz zniknie w poniedziałek wieczorem. czy tak się stało, nie wiem.

A Gapa...szkoda gadać.

Taa, juz wiem: Bona jest na Kocimskiej, ma zniknąć dziś wieczorem.
Dobrze, że Jafusia wpadła przed południem i dała kocie jeść. Ja czekam na telefon od Patki (nie ma kluczy) w sprawie dzisiejszego odbioru.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 22, 2009 13:37 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

A mnie wczoraj Pipi o malo palca nie odgryzla :evil: i za co? za to ze chcialam ja przeniesc do wiekszej klatki. Masakra... wskazujacy lewej reki mam spuchniety bo walnela az poczulam w kosci. W srodkowym fakaczu mam dziure. Zwiala mi menda pod łozko bo jak ja przenosilam pies za drzwiami wyczul sprawe i zaczal szczekac.
Kuzwa co to jest za kot?!

Neska lepiej. Rzucila sie na miesko, troche je przygrzalam zgodnie z zaleceniemi wetki. Wstala od grzejniczka, miauknela na moj widok, przeciagnela sie i wlaczyla traktor :) sucha karme ograniczam.

Tweety, co z moja karma ktora jest u was? Tam tego duzo ciezkiego zostalo? Musze to jakos od Was odebrac. Moze jutro? Bede w Waszym rejonie wieczorem a przynajmniej bede tamtedy przejezdzac z punktu A do punktu B.

I ponawiam prosbe o zamowienie dla neski, zyty i reszty (mokre - suche mam odebrac z hetmanskiej) Dla Neski cos dla mlodych kotow (delikatne, ona ma ograniczyc suche), Zyta je wszystko a Maciek i Ruda to nie wiem bo puszek nie tykaja. Wierzynek robi rezerwacje przed swietami jeszcze? :roll: :mrgreen:

Lutra, wyslesz mi numer do tej pani kasi od karmy? Chce to zalatwic w miare szybko bo jutro mam przewalony dzien.

Po swietach wracam do pracy, nareszcie. Koniec laby :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 22, 2009 13:58 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

Obrazek
Ta kołderka jest do dup…
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Post » Wto gru 22, 2009 14:17 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

kosma_shiva pisze:moje drogie kolezanki i drodzy koledzy.

Wczoraj chyba powstalo jakies zamieszanie i nie bylo nikogo na Kocimska.
Ja sie zamienialam. Ta sroda tez ma byc obstawiona przez (chyba) Miszeline.
Mam nadzieje, ze wiecej takich wpadek nie bedzie, bo ja z Sanoka nie przybiegne :(

Glupio mi tez, poniewaz mialam zrobic grafik swiateczny, ale chyba nikt nie odpowiedzial na moje zapytanie kto jakie dyżury bierze.

Bardzo wiec prosze o dane czy sie ktos z kims zamienia/zamienil od dnia dzisiejszego az do konca świąt czyli aż po Sylwestrze.
Ważne, ponieważ na Kocimską mają trafić wkrótce nowe koty.

Staly grafik wyglada tak:
RANO WIECZÓR
Poniedziałek Queen_Ink Kosma_shiva
Wtorek Jafusia Miszelina
Środa Akima Kosma_shiva
Czwartek Milu Miszelina
Piątek Milu Leone
Sobota Miszelina Tweety
Niedziela Wiślackikot Leone

Od dzis:
Wtorek 22.12
Jafusia - Miszelina

Sroda 23.12.
Akima - Miszelina?

Czwartek 24.12.
Milu - Miszelina

Piatek 25.12.
Mili - Leone

Sobota 26.12.
Miszelina - Tweety

Niedziela 27.12.
Wiślackikot - Leone

Poniedzialek 28.12.
Queen_Ink - Kosma_shiva

Wtorek 29.12.
Jafusia - Miszelina

Środa 30.12.
Akima - Kosma_shiva

Czwartek 31.12.
Milu - Miszelina

Piatek 01.01.
Mili - Leone

Sobota 02.01.
Miszelina - Tweety

Niedziela 03.01.
Wiślackikot - Leone

Poniedzialek 04.01.
Queen_Ink - Kosma_shiva
itd.

bardzo wszystkich prosze o meldowanie zmian!!!
W innym wypadku osoba, ktora nie przyjdzie na swoj dyżur zostanie ukarana :mrgreen:

Mnie nie ma w Polsce do 10 stycznia, wiec nie moge byc z rana w czwartki/piatki az do 14 i 15 stycznia :oops:, wtedy juz normalnie jestem.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto gru 22, 2009 14:22 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

milu pisze:
kosma_shiva pisze:moje drogie kolezanki i drodzy koledzy.

Wczoraj chyba powstalo jakies zamieszanie i nie bylo nikogo na Kocimska.
Ja sie zamienialam. Ta sroda tez ma byc obstawiona przez (chyba) Miszeline.
Mam nadzieje, ze wiecej takich wpadek nie bedzie, bo ja z Sanoka nie przybiegne :(

Glupio mi tez, poniewaz mialam zrobic grafik swiateczny, ale chyba nikt nie odpowiedzial na moje zapytanie kto jakie dyżury bierze.

Bardzo wiec prosze o dane czy sie ktos z kims zamienia/zamienil od dnia dzisiejszego az do konca świąt czyli aż po Sylwestrze.
Ważne, ponieważ na Kocimską mają trafić wkrótce nowe koty.

Staly grafik wyglada tak:
RANO WIECZÓR
Poniedziałek Queen_Ink Kosma_shiva
Wtorek Jafusia Miszelina
Środa Akima Kosma_shiva
Czwartek Milu Miszelina
Piątek Milu Leone
Sobota Miszelina Tweety
Niedziela Wiślackikot Leone

Od dzis:
Wtorek 22.12
Jafusia - Miszelina

Sroda 23.12.
Akima - Miszelina?

Czwartek 24.12.
Milu - Miszelina

Piatek 25.12.
Mili - Leone

Sobota 26.12.
Miszelina - Tweety

Niedziela 27.12.
Wiślackikot - Leone

Poniedzialek 28.12.
Queen_Ink - Kosma_shiva

Wtorek 29.12.
Jafusia - Miszelina

Środa 30.12.
Akima - Kosma_shiva

Czwartek 31.12.
Milu - Miszelina

Piatek 01.01.
Mili - Leone

Sobota 02.01.
Miszelina - Tweety

Niedziela 03.01.
Wiślackikot - Leone

Poniedzialek 04.01.
Queen_Ink - Kosma_shiva
itd.

bardzo wszystkich prosze o meldowanie zmian!!!
W innym wypadku osoba, ktora nie przyjdzie na swoj dyżur zostanie ukarana :mrgreen:

Mnie nie ma w Polsce do 10 stycznia, wiec nie moge byc z rana w czwartki/piatki az do 14 i 15 stycznia :oops:, wtedy juz normalnie jestem.

Twoje dyżury 31.12. i 01.01. rano obstawiam ja, ale następnych niestety nie moge już wziąc, bo pracuję.
Obrazek

miszelina

Post » Wto gru 22, 2009 14:30 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

miszelina pisze:W niedzielę 27.12. robię z tego powodu wielkie odkażanie i sprzątanie Kocimskiej. Ktoś ma ochotę sie dołączyć?
W pierwotniej wersji planowałyśmy ten niecny czyn z Jafusią na środę, 30.12., ale skoro Gapa przyjedzie już w poniedziałek, to trzeba wcześniej. Przed świętami się nie wyrobię.

miszelinko,pomogę przy odkażaniu. tylko nie jakoś z zsamego rana, co?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto gru 22, 2009 15:07 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

noemik pisze:
miszelina pisze:W niedzielę 27.12. robię z tego powodu wielkie odkażanie i sprzątanie Kocimskiej. Ktoś ma ochotę sie dołączyć?
W pierwotniej wersji planowałyśmy ten niecny czyn z Jafusią na środę, 30.12., ale skoro Gapa przyjedzie już w poniedziałek, to trzeba wcześniej. Przed świętami się nie wyrobię.

OK, chętnie. Która godzina Ci pasuje? Koło 11 czy raczej wczesnym popołudniem? Roboty jest trochę bo i pranie ręczników i posłanek, zmywanie podłóg i odkażanie klatek i podłóg. No, okien nie musimy myć :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Wto gru 22, 2009 15:11 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

miszelina pisze:
noemik pisze:

OK, chętnie. Która godzina Ci pasuje? Koło 11 czy raczej wczesnym popołudniem? Roboty jest trochę bo i pranie ręczników i posłanek, zmywanie podłóg i odkażanie klatek i podłóg. No, okien nie musimy myć :wink:

11ta może być. Jeśli Tobie pasuje. :-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto gru 22, 2009 15:19 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

noemik pisze:11ta może być. Jeśli Tobie pasuje. :-)

No to jesteśmy umówione :)
Obrazek

miszelina

Post » Wto gru 22, 2009 18:38 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

Patka, daj znać co tam u Bony..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto gru 22, 2009 18:59 Re: K-ów, kamienie cystynowe w pęcherzu, ktoś leczył?Pilne!!!

Mam 2 próbki karmy weterynaryjnej dla kocurów kastratów- od momentu kastracji do 7 lat.
Kto chce?

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

[poprzednia][następna]