Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 06, 2009 19:57 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Nowy wątek założony.
Foteczki też są :lol:

Serdecznie zapraszamy

viewtopic.php?f=13&t=104537&start=0
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto gru 08, 2009 22:26 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Mamy piękny banerek dla chętnych i posiadających miejsce. :lol:

amyszka pisze:
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hxkqn][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/af2b91bfe1.gif[/img][/url]

Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pon gru 14, 2009 19:51 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

poznaniaki górą!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon gru 21, 2009 13:12 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Dzińdybry :wink: :1luvu:
Po odzyskaniu Internetu pędzę do wątku Albercika :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 21, 2009 13:31 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

W końcu cioteczka się pojawiła. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ależ szybko naprawili łącze ze światem :evil:

Petka

Post » Wto gru 22, 2009 7:40 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Witanko w mroźny wtorek!
Jak ja zazdroszczę kotom,że nie muszą iść do pracy!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 22, 2009 7:48 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Ja też zazdroszczę. Nie chciało mi się zwlec z łóżka.
Na szczęście dzisiaj śmigam do pracy na krótko. Max 3-4 godzinki.

Niestety później muszę udać się do marketów i zakupy zrobić :evil: i tam na pewno szybko nie będzie.

Petka

Post » Wto gru 22, 2009 7:59 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

A ja znów dzisiaj do 18-tej w pracy :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 22, 2009 8:01 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Witajcie Kochane :1luvu:
Właśnie usiłuję otworzyć lewe oko, prawe na szczęście pozwoliło mi bezpiecznie dotrzeć do pacy :wink: Jak dobrze, że już wkrótce cztery dni laby :D :D :D

Kropciu, Ty się nam wykończysz :twisted: Pracuj delikatnie, jeśli to możliwe - Twój kręgosłup musi odpocząć!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto gru 22, 2009 8:26 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Petka-P1 pisze:Niestety później muszę udać się do marketów i zakupy zrobić :evil: i tam na pewno szybko nie będzie.

No niestety... :?
Przedsmak tego miałam juz wczoraj na zakupach. Tłok, kolejki przy kasach, korki na ulicach...
Oby Tobie poszło jak najlepiej :) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto gru 22, 2009 8:41 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

A czy Ciocia Pecia nie ma przypadkiem, po drodze z marketów Kiekrza :mrgreen: Fajno by było... :D Ale pewnie czasu zabraknie :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto gru 22, 2009 9:07 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

jerzykowka pisze:A czy Ciocia Pecia nie ma przypadkiem, po drodze z marketów Kiekrza :mrgreen: Fajno by było... :D Ale pewnie czasu zabraknie :twisted:

A myślałam o tym dzisiaj.... jak to zrobić żeby Marszałkowską i Kiekrz połączyć :twisted:

Petka

Post » Wto gru 22, 2009 9:26 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Petka-P1 pisze:
jerzykowka pisze:A czy Ciocia Pecia nie ma przypadkiem, po drodze z marketów Kiekrza :mrgreen: Fajno by było... :D Ale pewnie czasu zabraknie :twisted:

A myślałam o tym dzisiaj.... jak to zrobić żeby Marszałkowską i Kiekrz połączyć :twisted:

Może porwać Marszałkowską do Kiekrza :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto gru 22, 2009 17:34 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

hop koteczki

Obrazek

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto gru 22, 2009 17:43 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

1,5 godziny w markecie... to jakiś cud. Wszystko kupiłam. Przy kasie byłam druga. Allbo ludzie już wszystko kupili, albo zostawiają jeszcze bardziej na ostatnią chwilę niż ja. :mrgreen:

Petka

[poprzednia][następna]