Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Autor telefonu okazał się właścicielem Jasia![]()
![]()
Ile grozi za zabicie prawieczłowieka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rQwa, oszaleję
![]()
![]()
Miał czelność zadzwonić i zapytać.... Jego j...na mać
![]()
![]()
![]()
![]()
Rozniesie mnie... Qrwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dulencja pisze:W środę jestem umówiona z prawnikiem - karnistą... Tego ... który mi coś zrobił doprowadził do skazania, co prawda w zawiasach, ale jednak. Mam nadzieję, że tym razem tez pomoże.. Nie ma co mieszać organizacji ( z doświadczenia wiem jak to komplikuje sprawę, - procedury) to było Jasia życie i sprawę jego śmierci doprowadzę do konca...![]()
![]()
![]()
Ch..j posiedzi i to nie tylko najbliższe 48 h...
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Może warto jednak pogadać z fundacjami. Ustalcie, że Ty ciągniesz sprawę w sądzie, a one niech robią szum w mediach. Zawsze to jakaś kara jeśli się ludzie dowiedzą, co menda mieszka za ścianą. Może choć jeden człek przestanie podawać mu rękę albo splunie na jego widok.
koko_ pisze:Tajemniczy Wujek Z. pisze:Może warto jednak pogadać z fundacjami. Ustalcie, że Ty ciągniesz sprawę w sądzie, a one niech robią szum w mediach. Zawsze to jakaś kara jeśli się ludzie dowiedzą, co menda mieszka za ścianą. Może choć jeden człek przestanie podawać mu rękę albo splunie na jego widok.
I im więcej szumu, tym większe prawdopodobieństwo, że kolejna menda się zastanowi, zanim zrobi coś podobnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 35 gości