Moja gromadka - maluszki jak z bajki, 6 lat z Marchewką :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 9:58 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 21, 2009 10:12 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Nadal mocne kciuki za koteczki... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon gru 21, 2009 10:51 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Co tam prezenty Anitko :wink: Żeby tylko zdrówko było :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

U mnie też są w lesie 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon gru 21, 2009 11:50 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Mocne kciukasy dla gromadki i Was Anito :ok: :ok: :ok: .

Nie jestem już na bieząco ... :oops: Co się dzieje z Zuzinką i Tymkiem, że niedomagają ... ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon gru 21, 2009 13:06 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

ale cudny Morfeusz, mam wielką słabość do kotów z jednym oczkiem lub całkowicie niewidomych... one są takie magiczne, tak jak by brak możliwości patrzenia "normalnie" pozwalał im patrzeć i operować w innym wymiarze i dostrzegać to czego my nigdy nie będziemy w stanie dostrzec......
a u nas Tymo słaby, ale grzecznie przyjmuje leki, kroplówki, mycie buźki przetykanie noska, ale jest postęp bo przychodzi do nas spać do łóżka.... co prawda w nocy z soboty na niedzielę własnym moczem ogrzał mnie pod kołdrą... ale czego nie wybacza się mojej "śwince morskiej" vel "ropuszy" :) nie jest źle ale dobrze też nie jest o!
Natomiast myśleliśmy wczoraj że Zuzia odejdzie za TM tak było źle, ale w ruch poszła glukoza, koc elektryczny, wrzący kaloryfer... no i udało się zaskoczyła, ale jest jak więzień po obozie koncentracyjnym.... nic dodać nic ująć. Ciekawe czy jej poprzednia "opiekunka" zasiądzie pięknie ubrana do wigilijnego stołu, czego ona sobie będzie życzyć, pewnie przygotuje talerz dla spóźnionego nieznajomego....ale czym ona go poczęstuje? co dla niego zrobi? jak mu pomoże? przy Zuzi nie zdała tego testu..... i przy wielu innych stworzeniach też.... nie czytają, nie znają..... "Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili” (Mt 25, 40)...... to taka dygresja na temat tych świąt.... zamiast wyciszenia, odpoczynku i chwili refleksji robi się z tego wyścig po materię....

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pon gru 21, 2009 13:12 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

piszesz prawdę. Niestety tak jest - te uśmiechy przesłodkie i rozanielone miny ukrywają okropną pustkę, bezmyślność, pokłady bezmyślnego okrucieństwa. wobec ludzi, zwierząt. bo brak działania i sprzeciwu to też okrucieństwo.
I tak jest w większości przypadków. Na szczęście są ludzie tacy, jak Wy :-)
Oby Zuzia i Tymek poczuli się naprawdę lepiej!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 21, 2009 13:38 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

dużo, dużo kciuków dla Zuzi i Tymka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Pon gru 21, 2009 18:51 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Zuzia ledwo, ledwo... :cry: :cry: :cry:
Tymek słabiutki.

A do nas w sobotę przyjechał koteczek z tego wątku:

viewtopic.php?f=1&t=104346

Jest absolutnie rozkoszny.

Reszta jutro, bo dziś to już nie mam siły...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon gru 21, 2009 19:23 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Za Zuzię, Tymka i nowego domownika :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 21, 2009 19:49 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

anita5 pisze:Zuzia ledwo, ledwo... :cry: :cry: :cry:
Tymek słabiutki.

A do nas w sobotę przyjechał koteczek z tego wątku:

viewtopic.php?f=1&t=104346

Jest absolutnie rozkoszny.

Reszta jutro, bo dziś to już nie mam siły...

:cry: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
cudny ten maluszek :1luvu: :ok: Co Wam będę mówić ...jesteście kochani :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon gru 21, 2009 19:58 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Tyle w Was miłości :1luvu:
Brunek to wielki szczęściarz :ok:
Ciepłe mysli dla Zuzinki i Tymeczka, za stabilność :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 22, 2009 1:37 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

anito - podaj nr konta swój na pw - mam dla Was 40 zł - wyszyłam ewcee dwie torby :)

pucka69

Od: Sob maja 12, 2007 20:35

Post » Wto gru 22, 2009 7:55 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Tomku, masz rację: kiedyś święta miały zupełnie inny wydźwięk.
Nie było pod choinką drogich prezentów, sama choinka była ozdobiona ręcznie robionymi łańcuchami, wieszało się małe jabłuszka, orzechy, upieczone ciasteczka.
Na stole też było skromniej. Kolędy były śpiewane a nie puszczane z płyt.
Ale za to było więcej uczucia, święta się przeżywało inaczej, ech... jakaś sentymentalna się zrobiłam.
Tomku i Anitko, dobrze, że są jeszcze tacy ludzie, jak Wy.
Życzę Wam dużo sił do tej wiecznej walki z wiatrakami.
Tymkowi i Zuzi życzę wyzdrowienia, trzeba wierzyć, że im się uda wygrać z chorobą.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto gru 22, 2009 7:56 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Tymek dziś w nocy odszedł za TM ... serce mi pękło na milion kawałków ......

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Wto gru 22, 2009 8:13 Re: Moja gromadka - Tymek bardzo chory :((, z Zuzią źle :((((

Tomku :cry:
Anito :cry:

Tak strasznie, strasznie mi przykro i smutno :cry:
Jakie to wszystko niesprawiedliwe.
Nie mam słów...

Tymku :cry:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]