1. Lolek

2.Bruno

3.Whiskasowy ślepaczek-Antymonek

4.

Wyciągnięta ze schronu śliczna kocinka pod opieką Never i szept
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MagdaMagda pisze:Witam! Mam nadzieję, że to jest właściwy moment, by zasygnalizować, że z ogromną radością dałabym dom stały Brunonowi. Ufam, że moja kandydatura będzie wzięta pod uwagę.
dellfin612 pisze:Napisz skąd - dokąd, będzie łatwiej, cięzko się teraz jeździ po mieście
alessandra pisze:i nie krzyw sie tak, Aga, bo to na urode szkodzi![]()
![]()
AgaPap pisze:A może w ramach wdzięczności za super pracę na wątku ślepaczków jakiś gratisik futerkowy trza by ci było przed święami przyznać
Bazyliszkowa pisze:AgaPap pisze:A może w ramach wdzięczności za super pracę na wątku ślepaczków jakiś gratisik futerkowy trza by ci było przed święami przyznać
A do tego jakiś domeczek, bo by mnie TŻ za drzwi wystawił
AgaPap pisze:Może nie byłoby tak źle.
alessandra pisze:dellfin612 pisze:Napisz skąd - dokąd, będzie łatwiej, cięzko się teraz jeździ po mieście
*anika* pisze:Umówiliśmy się na wizytę u okulisty we wtorek o 18.30. Ktoś nas podwiezie może?Zimno jest, a ja nie mam samochodu... no i daleko (z targówka)
![]()
fiona.22 pisze:Cioteczki kochane, nie przedzierałam się przez cały wątek a pewnie są tu informacje których szukam![]()
Mam 8 mies kocurka z chorymi oczami. Kocurek jest po katarze. Diagnoza naszych wetów to uszkodzenie rogówki. Zalecili solcoseryl 3-4 razy dziennie. Niestety oczy wygladaja koszmarnie. Nic się nie goi. Na całych oczkach jest niebieska powłoczka jakby taka błonka a dziś pojawiły się jakies przekrwienia![]()
Gdzie szukac pomocy ?? Może macie jakieś namiary na okulistę kociego ??
Boje się, ze mały zostanie bez oczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 53 gości