A u nas tez zimno... własnie wykryłam dlaczego. Bo partacz który wymieniał okna (jeszcze zanim się wprowadziliśmy) wybił za duże dziury na okna i wypełnił puste miejsca (a sa spore) regipsem I tak mamy na połowie ściany zewnętrznej sam regips Grzejniki na maxa a w chałupie zimno A ja taki zmarzluch jestem...
No to teraz trochę obiecanych fotek Sisi z wujem Rysiem oczywiście na świeżo zdjętym z suszarki praniu Sisi łapie figury przez sen Mikołajek obiecany wyszedl tu na zdjęciach jak poważny, duży kot, ale naprawdę jest maleńki tu wielka miłość Sisi i Mikołajka - wspólne spanie pyszczek w pyszczek a teraz słynne ubranka "do lekarza" i jeszcze wesoły portret Mikołajka:
Jak mi się wgra filmik na youtube to wrzucę tu linka
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła