Poszukiwany dawca krwi dla kociaka z panleukopenią - WROCŁAW

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 20, 2009 21:21 Re: Poszukiwany dawca krwi dla kociaka z panleukopenią - WROCŁAW

Wtedy problem polegał na tym, że wrocławscy weci nie wiedzieli jak zrobić surowicę. Dziewczyna dzwoniła po wetach i dopiero na Metalowców zgodzili się zrobić surowicę, a to i tak dzwonili do Krakowa do wetki, która tam w ten sposób leczyła pp.

Klusek

Od: Pon sty 21, 2008 20:34

Post » Nie gru 20, 2009 21:46 Re: Poszukiwany dawca krwi dla kociaka z panleukopenią - WROCŁAW

a dr Włodarczyk (przyjmuje na Wiśniowej i Głogowskiej)? Zgodnie z wizytówką teoretycznie powinien być dzisiaj pod komórką (606532903)

p.olka

Od: Nie gru 20, 2009 21:40

Post » Nie gru 20, 2009 21:48 Re: Poszukiwany dawca krwi dla kociaka z panleukopenią - WROCŁAW

Klusek pisze:Wtedy problem polegał na tym, że wrocławscy weci nie wiedzieli jak zrobić surowicę. Dziewczyna dzwoniła po wetach i dopiero na Metalowców zgodzili się zrobić surowicę, a to i tak dzwonili do Krakowa do wetki, która tam w ten sposób leczyła pp.

Dokładnie - jak by coś marudzili na temat samej metody to niech zadzwonią do Krak Vetu (lecznica jak sama nazwa wskazuje w Krakowie) - dostaną potwierdzenie i stosowne pouczenia gdyby im wiedzy brakło. Krak Vet robi takie rzeczy na pewno, moje maluchy tam właśnie miały podaną surowicę uzyskaną na miejscu z krwi Paszteta.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pon gru 21, 2009 7:37 Re: Poszukiwany dawca krwi dla kociaka z panleukopenią - WROCŁAW

Mała łazi sobie po całym domu, wskakuje mi nawet na klawiaturę i patrzy co robię. Pije ciągle wodę i uwaga... zaczęła znowu mruczeć jak traktorek :1luvu: Ale dalej nie chce jeść... Co robić teraz? Jest lepiej czy gorzej?
Obrazek

drillowa

Od: Czw lis 26, 2009 19:05

Post » Pon gru 21, 2009 7:44 Re: Poszukiwany dawca krwi dla kociaka z panleukopenią - WROCŁAW

Hop do góry! Powiedzcie mi, że jest lepiej, bo położyłabym się spać na godzinę chociaż, nie przespałam ani kawałka nocy ;x Czym maluszkę nakarmić? Podtykam pod pysia a Ona nic... Tylko ta wodę uparcie chlipie. Może z rosołkiem spróbować?
Obrazek

drillowa

Od: Czw lis 26, 2009 19:05

[poprzednia]