^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 20, 2009 21:18 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Wow ,Istna gratulacje :)) No to kocina na same swieta dostala w prezencie super domek :))
A ja obawiam sie ,ze nowy kot juz sobie nie pojdzie z podworka i zostanie.Na dobre zamieszkal w budce :evil: Jakis taki dziwny jest bo ma bialo czarny pyszczek ale jakby w poprzeczne paski ,jak wafel przekladany biala i czarna masa .Chociaz on tak wieje na razie na moj widok ,ze moze mialam zwidy z tymi paskami? Moze dam mu na imie Wafel?
Andrzej wyslalam ci cosik na gg . Przeczytaj plx.
Ps.Wyslalam Reddie wiadomosc na gg

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie gru 20, 2009 21:22 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

no Wafel koniecznie

tak czytam i normalnie oczom nie wierze
Istna się dokociła na maxa :mrgreen:
E-dita znowu ma nieparzyscie ;)
kya ma Wafla

ho ho ho ...jak to mówi :s2:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie gru 20, 2009 22:01 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Ho ho ho - Mary Christmas - czyli Mikołaj tego roku bogaty w kociaki uważajcie co Wam w worku przyniesie :mrgreen:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Pon gru 21, 2009 11:18 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Mamy z mojego bazarku już 70 zł
Irma - 20
Kubeczek - 7
Alareipan - 23
kittymaggie -20

Ja chwilowo ze względu na kłopoty wewnętrzne się wyłączam. W razie czego pw proszę albo fona, kto ma. Jakby co, to dajcie znać, gdzie wysłać kasę.

Pozdrawiam i trzymam kciuki
I wszystkiego najlepszego kochani... Teraz i zawsze...
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pon gru 21, 2009 16:24 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

mam nadzieję Dorota że mina ci kłopoty i zawitasz u nas jeszcze
:pisanie:

agiis-s

Post » Pon gru 21, 2009 16:49 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Istna pisze:a to trzeci "zroślaczek" :
Obrazek

i zaczepki ze strony Dyzia (nie uchwyciłam tego ale majtał z góry łapką "łowiąc" siedzćcą niżej Gandzię, która warczała zawzięcie
Obrazek

a tutaj miejsce odosobnienia oburzonej Piri :
Obrazek

Istna, gratulacje, jak widzisz masz fajnego męża, on tylko tak marudzi dla zasady. Widzę, że Piri posłanko zaakceptowała :)
A ja ma dla Was zabawkę edukacyjną, tylko nie wiem kiedy mogłabym ją podrzucić...

U mnie przez mrozy zamieszanie kompletne - TŻ-owi wróciła alergia na maksa, wietrzyć się nie da. Zamęczona już jestem tym sprzątaniem domu, do tego pomagam przy szykowaniu Wigilii u babci - podwójne Święta to makabra. W dodatku latam po lekarzach jak kot z pęcherzem.
Podrzuciłam parę groszy na kociaki z Wielgowa.

Dorota, Wesołych Świąt i mam nadzieję, że do nas wrócisz niebawem.

P.S. Czy Wasze koty zjadają choinki?

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Pon gru 21, 2009 17:24 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Usagi_pl pisze:
P.S. Czy Wasze koty zjadają choinki?

Klusio podskubywał w zeszłym roku...a jaką demolkę zrobią Maupy plus Giza gościnnie tego nikt nie wie 8O

agiis-s

Post » Pon gru 21, 2009 21:16 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Odkad mam Ebiego nie mam zywej choinki, bo maly diabel skubal i zjadal igly :twisted:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon gru 21, 2009 22:35 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

No właśnie ja nie wiem... Kaśka w sumie na żywej siedziała tylko dwa dni, a potem jej przeszło. Koty rodziców siedzą pod choinkami i nic.
A ja się naczytałam miau i się boję, że Ava mi się naje igiełek z choinki sztucznej, przegryzie kabelek od lampek, itd.
Na razie obrabia szydełkową choineczkę zawieszoną zamiast bombki... a ja się martwię, że ją spruje i zeżre...

A w ogóle to jestem okropną materialistką.

Usagi_pl

Post » Wto gru 22, 2009 9:17 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Moje nigdy choinki nie jadły - ale ja zawsze sztuczne mam nie wiem jak z naturalnymi - kwiaty wszystkie obżarte :roll:
Dzieciaki już u mnie zawarły sztamę i grasantują zwarcie pospołu. Wszystko leci z hukiem, nie ma takiego miejsca gdzie by nie weszły :wink: Takie maluchy w domu to strasznie fajna sprawa - juz zapomniałam ile to-to daje radosci :D Piri niestety spoziera na nie nienawistnym okiem i zmienia sie w stado węży jak sie któres do niej zbliży. Hmm naprawdę nie myslałąm ze oswojenie z nowym domownikiem zabierze jej tyle czasu, jestem w kropce. Noszę ją na rękach, zachecam do zabawy w ustronnych kącikach, przesiaduję przy niej w kuchni - zeby sie nie czuła porzucona. Chociaż i tak mam wrazenie ze patrzy na mnie jak na najgorszego zdrajcę :roll:
A maluchy - ach słodziachne są :) Rozkoszne z tymi maleńkimi stópkami i ogoneczkami :mrgreen: Dyziek odkurza wszystkie michy chyba musze mu wydzielać żarcie bo ma już bebzon jak balon. Co jakos bynajmniej nie ogranicza go ruchowo - nie wiem jak on to robi ja jak się objem to sie ruszc nie mogę :lol: Gangsta-Gandzia przy nim jest jak prześliczna panieneczka - to liczko takie śliczniutkie i ta figurka... :wink:
Ale wiecie - 3 koty to już jest coś. Już nawet nie dlatego ze tyle żarcia idzie - ale ile sprzątania kuwet (co chwila jakaś kupa albo sii), a ile rąk trzeba mieć zeby każdego wymiziać i z każdym sie pobawic.. zaiste te wolne świąteczne to będzie dobra rzecz - no i bynajmniej nie ma co mówić o nudzie :ok: Nie ma to jak maluchy w domu - polecam :ok:
Obrazek

Istna

Post » Wto gru 22, 2009 9:30 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Usagi_pl pisze:Istna, gratulacje, jak widzisz masz fajnego męża, on tylko tak marudzi dla zasady. Widzę, że Piri posłanko zaakceptowała :)
A ja ma dla Was zabawkę edukacyjną, tylko nie wiem kiedy mogłabym ją podrzucić...

Usagi wpadaj jak bedziesz miała ochotę - jak się już obrobisz z tym szałem gastronicznym :wink:
Piri od razu przytuliła posłanko - i szalenie jej pasuje - ma oczy w jego kolorze - nawet jak spoziera z niego spojrzeniem zdegustowanego i zdradzonego kota to i tak zachwyca kolorystycznie :lol:
Obrazek

Istna

Post » Wto gru 22, 2009 11:07 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Istna pisze:
Usagi_pl pisze:Istna, gratulacje, jak widzisz masz fajnego męża, on tylko tak marudzi dla zasady. Widzę, że Piri posłanko zaakceptowała :)

Usagi wpadaj jak bedziesz miała ochotę - jak się już obrobisz z tym szałem gastronicznym :wink:
Piri od razu przytuliła posłanko - i szalenie jej pasuje - ma oczy w jego kolorze - nawet jak spoziera z niego spojrzeniem zdegustowanego i zdradzonego kota to i tak zachwyca kolorystycznie :lol:

Ja też mam choinkę sztuczną. Ava opanowała slalom z samego czubka w dół z optymalną ścieżką zdejmowania wszystkich zawieszek. Poddałam się.
A Ty między Świętami a Nowym pracujesz? Bo jak nie to może nawiedzę Cię jakoś po Świętach?

Ja z szałem gastronomicznym nie daję rady - dwie sałatki warzywne, dwie ryby po grecku, 500 uszek, dobrze, że chociaż kutię się szybko robi.

Usagi_pl

Post » Wto gru 22, 2009 12:34 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

zmęczyłam sie samym czytaniem Usagi - toz to jakiś horror
Obrazek

Istna

Post » Wto gru 22, 2009 14:24 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Usagi ty jakieś usługi dla ludności świadczysz czy co?
na allegro będziesz te uszka sprzedawać 8O
a ja myślałam że to ja mam dużo roboty przed świętami :mrgreen:

agiis-s

Post » Wto gru 22, 2009 14:44 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Wyobrazilam sobie wigilie w 5 osob i kazdy ma w barszczu 100 uszek :lol:
Obrazek

Istna

[poprzednia][następna]