Ania do 18 w pracy, więc odpowie pewnie dopiero po powrocie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
witam, jesteśmy zainteresowani przygarnięciem jednego rudego kotka:) tylko chcielibyśmy żeby był młody do 3 miesiąca czy to możliwe?czekmy na odpowiedz pozdrawiam serdecznie:)
Avian pisze:Nie dam rady się teraz przekopać przez wątek - zostały jeszcze jakieś niezagospodarowane maluchy?
Mam chętny domek z Poznania, chcą maluszka - rudy, biało-rudy, może być pręgus, może być tri.
Etka pisze:Avian pisze:Nie dam rady się teraz przekopać przez wątek - zostały jeszcze jakieś niezagospodarowane maluchy?
Mam chętny domek z Poznania, chcą maluszka - rudy, biało-rudy, może być pręgus, może być tri.
to ten domek od wetki Agnieszki?
CoolCaty pisze: Ona jest taka kochaniutka i młoda. No ale nie ruda. Jest typową jedynaczką. Nie leje się z kotami, ale nie lubi ich. W poniedziałek powinna wrócić do Białej. W stodole podobno jest lód na ścianach. Bardzo to przykre.
CoolCaty pisze:Ruda koteczka z chorymi uszkami znalazła bardzo fajny domek. Będzie miała teraz na imię Rudolfina![]()
CoolCaty pisze:
3) 2 letnia, zupełnie ruda koteczka. Delikatna i spokojna, mocno zestresowała się podróżą - cała był zaśliniona. W klatce szybko się uspokoiła. Ma bardzo chore prawe uszko - pełno ropy. Miała pchły i jest zakatarzona.
![]()
Miodalik pisze:A tej czarnej kotuni nie mozemy przetrzymac przez swieta ? Nawet jesli bedzie musiala wrocic do stodoly, to zawsze lepiej, jesli wroci jak te mrozy choc troche zelzeja...
Tak jak pisalam na swieta moge dac tymczas, choc watpie czy tej czrnulce spodoba sie moje stadko 7 kotow i 3 psow...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 130 gości