Biedne Wiejskie Koty-tu nas już nie ma ,zamykamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 20, 2009 15:06 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

A jak zdrówko? lepiej się czujesz? ...Mam nadzieję, że tak, skoro się wybierasz zwizytować wiszącego Kropka ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie gru 20, 2009 15:09 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

katarzyna1207 pisze:A jak zdrówko? lepiej się czujesz? ...Mam nadzieję, że tak, skoro się wybierasz zwizytować wiszącego Kropka ... :ryk:

Witaj Kasiu :1luvu:
najpierw z trwogą zapytam czy zdrówko kociaczka już lepiej?
strasznie się zamartwiam

ja czuję się o tyle lepiej że już nie popłakuję z bólu po kątach
ale ja wytrzymam dużo jesli o ból chodzi

no Kropek to mnie okropnie rozczula
jest taki słodki :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie gru 20, 2009 15:26 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Kociaczki już w porządku.. wiesz, ja to straszna panikara jestem :oops: naczytałam się tutaj o pp i FIP... i teraz panikuję... już sobie wymyśliłam :strach: :strach: bo mały bardzo wymiotował, najpierw jedzonkiem, a potem już tylko pianą, i był bardzo słabiutki i osowiały... No i ja oczywiście rozhisteryzowana na sygnale do weta (w pięciu kocach bo mróz), nie wiedzieli, czy najpierw mają się mną zająć, czy kociakiem :wink: dostał tabletki, zastrzyki przeciwwymiotne i przeciwzapalne, dwa "plecaczki" z kroplówki .... i o 2 w nocy już zrobił awanturę o jedzonko... Od wczoraj szaleją wszystkie jak zwykle... we wtorek zamówione szczepienie. Trzymam kciuki, żeby Ci te paskudne choróbska już odpuściły... :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie gru 20, 2009 15:29 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

katarzyna1207 pisze:Kociaczki już w porządku.. wiesz, ja to straszna panikara jestem :oops: naczytałam się tutaj o pp i FIP... i teraz panikuję... już sobie wymyśliłam :strach: :strach: bo mały bardzo wymiotował, najpierw jedzonkiem, a potem już tylko pianą, i był bardzo słabiutki i osowiały... No i ja oczywiście rozhisteryzowana na sygnale do weta (w pięciu kocach bo mróz), nie wiedzieli, czy najpierw mają się mną zająć, czy kociakiem :wink: dostał tabletki, zastrzyki przeciwwymiotne i przeciwzapalne, dwa "plecaczki" z kroplówki .... i o 2 w nocy już zrobił awanturę o jedzonko... Od wczoraj szaleją wszystkie jak zwykle... we wtorek zamówione szczepienie. Trzymam kciuki, żeby Ci te paskudne choróbska już odpuściły... :ok:

Uff jaka ulga :ok:
Kasiu panikarstwem się nie przejmuj
mnie juz kilka razy weci cucili bo ze strachu zemdlałam :oops:
ja wczoraj do 2 w nocy o guzach i rakach czytałam
nie wiem po co człowiek się tak nakręca zanim padnie diagnoza :roll:

Kociama

Post » Nie gru 20, 2009 15:37 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Kociama pisze:
katarzyna1207 pisze:Kociaczki już w porządku.. wiesz, ja to straszna panikara jestem :oops: naczytałam się tutaj o pp i FIP... i teraz panikuję... już sobie wymyśliłam :strach: :strach: bo mały bardzo wymiotował, najpierw jedzonkiem, a potem już tylko pianą, i był bardzo słabiutki i osowiały... No i ja oczywiście rozhisteryzowana na sygnale do weta (w pięciu kocach bo mróz), nie wiedzieli, czy najpierw mają się mną zająć, czy kociakiem :wink: dostał tabletki, zastrzyki przeciwwymiotne i przeciwzapalne, dwa "plecaczki" z kroplówki .... i o 2 w nocy już zrobił awanturę o jedzonko... Od wczoraj szaleją wszystkie jak zwykle... we wtorek zamówione szczepienie. Trzymam kciuki, żeby Ci te paskudne choróbska już odpuściły... :ok:

Żeby się potem cieszyć, że to NIE TO? :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie gru 20, 2009 15:47 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

katarzyna1207 pisze:
Kociama pisze:

Żeby się potem cieszyć, że to NIE TO? :roll:

Oby tak zawsze było :ok: :ok: :ok:

Kociama

Post » Nie gru 20, 2009 15:51 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie gru 20, 2009 15:53 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Super :D :1luvu:

Kociama

Post » Nie gru 20, 2009 15:54 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie gru 20, 2009 16:00 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Kochany Bazio :1luvu: cos mi z kadru wyskoczył
Obrazek

Kochany bigamista :wink:
Obrazek

Kociama

Post » Nie gru 20, 2009 16:19 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Kociama pisze:Kochany Bazio :1luvu: cos mi z kadru wyskoczył
Obrazek

Obrazek

:ryk: nawet TRIgamista... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie gru 20, 2009 16:22 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

katarzyna1207 pisze:
Kociama pisze:Kochany Bazio :1luvu: cos mi z kadru wyskoczył
Obrazek

Obrazek

:ryk: nawet TRIgamista... :ryk:

ta a w sadzie reszta kochanek :lol:

Kociama

Post » Nie gru 20, 2009 16:25 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Jakich kochanek? :twisted:

Żon! :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie gru 20, 2009 16:26 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

Dorota pisze:Jakich kochanek? :twisted:

Żon! :twisted:

jesso to wszystkie to jego żony 8O
nie poznaję Bazia
kruca fuks na następna zimę dziecka przyprowadzi ,potem wnuki
niezła hodowla Baziorów sie zrobi

dodam że w sadzie czaja sie jego rywale 8O

Kociama

Post » Nie gru 20, 2009 16:49 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nie pochwalę już dnia przed zachodem :(

ale masz cudnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Całusy i kciuki dl Was :1luvu: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]