Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie Kubus je suche RC i to w mojej obecności bo jest w tej wielkiej klatce a ja przy kompie , on powoli zaczyna wracac zza swiatów .... tylko BŁAGAM O OGŁASZANIE GO BO JA NIE POTRAFIE:(:(
Swietna wiadomosc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie Kubus je suche RC i to w mojej obecności bo jest w tej wielkiej klatce a ja przy kompie , on powoli zaczyna wracac zza swiatów .... tylko BŁAGAM O OGŁASZANIE GO BO JA NIE POTRAFIE:(:(
Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie Kubus je suche RC i to w mojej obecności bo jest w tej wielkiej klatce a ja przy kompie , on powoli zaczyna wracac zza swiatów .... tylko BŁAGAM O OGŁASZANIE GO BO JA NIE POTRAFIE:(:(
Swietna wiadomoscKubusiu
Kessi77 pisze:Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Właśnie Kubus je suche RC i to w mojej obecności bo jest w tej wielkiej klatce a ja przy kompie , on powoli zaczyna wracac zza swiatów .... tylko BŁAGAM O OGŁASZANIE GO BO JA NIE POTRAFIE:(:(
Swietna wiadomoscKubusiu
niedzielne![]()
![]()
za Kubusia
i za resztę mruczków
![]()
PS jaki jest nr konta żeby wpłacić pieniążki na Tyskie Mruczki?
szukałam w pierwszych postach i nie widzę![]()
Petka-P1 pisze:Już wysłałam.
I poprawiłam się... na pierwszej stronie w pierwszym poście jest informacja
Caragh pisze:Petka-P1 pisze:Już wysłałam.
Hmmm, a nie est to tak, ze tej informacji sie nie podaje inaczej niz na PW?? Dotychczas tak bylo, dlatego sie upewniam
Petka-P1 pisze:Caragh pisze:Petka-P1 pisze:Już wysłałam.
Hmmm, a nie est to tak, ze tej informacji sie nie podaje inaczej niz na PW?? Dotychczas tak bylo, dlatego sie upewniam
nie wiem.
To może lepiej zdejmę.
miłka pisze:Kubuś ogłoszony na:
gumtree. katowice
pajeczyna.pl
cwirek.pl
neeon.pl
tablica.com.pl
sprzedasz.pl
szybko-sprzedam.pl
e-zwierzak.pl
petsy.pl
najpewniej.pl
miłka pisze:Kubuś ogłoszony na:
gumtree. katowice
pajeczyna.pl
cwirek.pl
neeon.pl
tablica.com.pl
sprzedasz.pl
szybko-sprzedam.pl
e-zwierzak.pl
petsy.pl
najpewniej.pl
zgodnie ze zdaniem Justyny, wykorzystałam zdjęcia Pumy od Caragh (gdzieś tu znalazłam na wątku) mam nadzieję, że się uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 234 gości