Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kya pisze:Nie mialam wczoraj czasu przegladac dokladnie paczek dla kotow ,ale juz kilka karteczek sprawilo ,ze normalnie klucha w gardle . Na korytarzu zaczepila mnie moja byla uczennica ,dziewczynka z patologicznej rodziny ,biedna .W lapce niosla paczke dla kotka ,jakos podejrzanie duza. Pytam co tam wlozyla takiego duzego ,a ona ,ze jedzonko i kocyk dla Maluni ,bo przeciez ona miala zapelnie pluc i musi miec teraz cieplo . Normalnie poszlam do wc zeby oczy powycierac .
Nie bede nic otwierac ,sortowac ,przekaze Wioli tak jak jest.A co,niech ona tez sie zryczy ze wzruszenia .Nieskromnie dodam ,ze takie personalne robienie prezentow kotom bylo moim najlepszym pomyslem tego roku .I nawet juz nie chodzi o to ,ze cos tam kotkom skapnie z nich ale o to,ze te foty pootwieraly dzieciom serca. No dobra,zaczynam gadac jak kaznodzieja ..
![]()
Prawdopodobnie kilka klas w mojej szkole zaadoptuje wirtualnie kilka kotkow .
yogin2 pisze:witam wszystkich. szukam kotka i mam dylemat czym wiecej czytam ty mniej już wiem
czesto przebywam pomiedzy szczecin i stargard. w grę wchodzi adopcja oczywiście z kotkiem bedzie współpracować rodzina 2+1.
nie wiem czy szukać małego kociaka czy już odchowanego, ale chcielibyśmy dać domek jakiemuś bezdomniakowi prosze o porady czy ewentualne namiary w tym rejonie na DT. pozdrowienia
yogin2 pisze:witam wszystkich. szukam kotka i mam dylemat czym wiecej czytam ty mniej już wiem
czesto przebywam pomiedzy szczecin i stargard. w grę wchodzi adopcja oczywiście z kotkiem bedzie współpracować rodzina 2+1.
nie wiem czy szukać małego kociaka czy już odchowanego, ale chcielibyśmy dać domek jakiemuś bezdomniakowi prosze o porady czy ewentualne namiary w tym rejonie na DT. pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika, puszatek i 36 gości