Psotka – Wreszcie Znalazla Swoj Wymarzony Domek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 20, 2009 1:43 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

nadazalas za nimi wogole?
Imie trafione w 10tke ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie gru 20, 2009 2:04 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Kociara82 pisze:nadazalas za nimi wogole?
Imie trafione w 10tke ;)

Szczerze mówiąc to nie :ryk: :ryk: :ryk: One jak blyskawice wskakiwały za wersalke , na wersalke , na stolik , do przedpokoju cos pieknego obserwowac takie cudenka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie gru 20, 2009 10:03 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

No, domku widzisz ile czeka Cie frajdy :mrgreen: Tylko gdzie jestes?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie gru 20, 2009 13:42 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Jak ja mialam kiedys moja Psote, to tez tak wariowala nieraz. Bo to byla bardzo zywiolowa, energiczna kicia. Wszedzie jej pelno bylo, a jak sie bawila, to szalala na calego, ze nie szlo za nia nadazyc :D Za jedna kicia nie szlo! Nie wyobrazam sobie jak nadazyc za 3 kotkami, ktore tak energia rozpiera :ryk: :ryk: :ryk: Ludzie, brac wszystkie 3 a na nude w domu nie bedziecie mieli prawa narzekac! :mrgreen: :ryk: :mrgreen: :ryk:

Kociara82

Post » Nie gru 20, 2009 14:29 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Kociara82 pisze:Jak ja mialam kiedys moja Psote, to tez tak wariowala nieraz. Bo to byla bardzo zywiolowa, energiczna kicia. Wszedzie jej pelno bylo, a jak sie bawila, to szalala na calego, ze nie szlo za nia nadazyc :D Za jedna kicia nie szlo! Nie wyobrazam sobie jak nadazyc za 3 kotkami, ktore tak energia rozpiera :ryk: :ryk: :ryk: Ludzie, brac wszystkie 3 a na nude w domu nie bedziecie mieli prawa narzekac! :mrgreen: :ryk: :mrgreen: :ryk:

3 pak i telewizji nie czeba ogladac bo będzie przeaz na żywo :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 20, 2009 15:31 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara82 pisze:Jak ja mialam kiedys moja Psote, to tez tak wariowala nieraz. Bo to byla bardzo zywiolowa, energiczna kicia. Wszedzie jej pelno bylo, a jak sie bawila, to szalala na calego, ze nie szlo za nia nadazyc :D Za jedna kicia nie szlo! Nie wyobrazam sobie jak nadazyc za 3 kotkami, ktore tak energia rozpiera :ryk: :ryk: :ryk: Ludzie, brac wszystkie 3 a na nude w domu nie bedziecie mieli prawa narzekac! :mrgreen: :ryk: :mrgreen: :ryk:

no, to lepsze i to znacznie od telewizji :D

Kociara82

Post » Nie gru 20, 2009 20:38 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Kociara82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

no, to lepsze i to znacznie od telewizji :D

I zdrowsze, oczu tak nie meczy :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie gru 20, 2009 20:51 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

i abonamentu nie trza placic :D

Kociara82

Post » Pon gru 21, 2009 0:50 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Psotka prosi o banerak .... to by zwiększyła jej szanse ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 21, 2009 9:18 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Psotka podskakuje.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon gru 21, 2009 9:59 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

niestety nie umiem robić banerków :( dla mnie ta sztuka wciąż jest magią. Może napisać do amyszki lub do ruru ? jest też wątek gdzieś o banerkach - zgłaszanie potrzebujących

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pon gru 21, 2009 10:28 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

dla mnie to tez czarna magia wciaz :(

Psotuniu na gore prosze, slicznosci :)

Kociara82

Post » Pon gru 21, 2009 11:00 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Witaj Psoteńko! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 21, 2009 11:09 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

A my witamy Erin na wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 21, 2009 11:15 Re: Psotka–MalaKicia DuzeCierpienie SZUKA DOMU i prosi oZlotowke

Justa&Zwierzaki pisze:A my witamy Erin na wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ponownie ;) Dawno Cie nie bylo u Psotki :P :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh