agal pisze: Zastanawiam sie Ofelio nad tym białym - on pewnie ma gdzieś kolorowa plamkę, tylko gdzie i jaką![]()
.
Ale dlaczego ma mieć jakąś plamkę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agal pisze: Zastanawiam sie Ofelio nad tym białym - on pewnie ma gdzieś kolorowa plamkę, tylko gdzie i jaką![]()
.
Ofelia pisze:agal pisze: Zastanawiam sie Ofelio nad tym białym - on pewnie ma gdzieś kolorowa plamkę, tylko gdzie i jaką![]()
.
lidiya pisze:Nie wiem czy zawolac weta na wizyte piwniczna czy nie.... Kotki niby wygladja ok, ale Gruba ma ten brzuch jakis taki twardawy.... nie wiem...
ariell pisze:Ofelia pisze:agal pisze: Zastanawiam sie Ofelio nad tym białym - on pewnie ma gdzieś kolorowa plamkę, tylko gdzie i jaką![]()
.
Ofelio, mogę napisać tylko za siebie a na agal odpowiedź zaczekasz![]()
nie znając taty Kociaków możemy jedynie "domniemywać"![]()
Poznając płeć np. rudasków, jeśli będzie kotka, to tatą jest - rudy kocurek.
Jeśli rudej kotki nie będzie, a będą to kocurki, to tatą może być biało-czarny kocurek ale oczywiście pewności nie ma, bo geny się mogły tak rozłożyć, że akurat kicia ruda się mogła nie urodzić.
Wszystko możliwe.
Jeśli urodził się biały kotek, to można przypuszczać, że tatą był biały kocurek a fakt taki kolor wśród kotów jest bardzo mało popularny, stąd pewnie domniemania agal, że kocurek, może mieć gdzieś ukrytą malutką plamkę![]()
Jest ślicznie biały i nawet gdyby miał malutką plamkę, to urokliwy jest do bólu, pięknota do wylelania![]()
Ofelio, to wszystko to oczywiście "spekulacje", Kociaki są urocze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 115 gości