Kotomania III-czyli ja+4 koty+mała Zoe-nowe foty s.88

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 18, 2009 10:01 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

kropkaXL pisze:Jeszcze tylko kilka godzin i zacznie sie ......praca w domu :( -w ciągu tygodnia nie mam siły na większe sprzątanie.

Ja też mam pogarnianie w domu,ale zupełnie nie mam mocy,żeby dobrze się za to wziąć
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt gru 18, 2009 10:51 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

kociczka39 pisze:Ja też mam pogarnianie w domu,ale zupełnie nie mam mocy,żeby dobrze się za to wziąć

Jeśli mówimy o sprzątaniu przedświatecznym , to pytam "po co"? zawsze sprzątam tylko tak jak zwykle, nie urabiam się po łokcie. I tak jak coś się ubrudzi, to się sprząta na bieżąco, więc ...
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pt gru 18, 2009 18:04 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Ja niestety mam duże zaległości,na co dzień tylko "ogarniam" ,więc w sobote robię większe porządki + pranie.
Pracuje ciężko,więc plecy mi wysiadają,a jeszcze teraz zostałam sama w pracy,bo koleżanka w szpitalu :( ,wróci może dopiero po Nowym Roku.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 18, 2009 18:24 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Ja też posprzątam tylko tak jak zawsze w sobotę
zabers pisze:
kociczka39 pisze:Ja też mam pogarnianie w domu,ale zupełnie nie mam mocy,żeby dobrze się za to wziąć

Jeśli mówimy o sprzątaniu przedświatecznym , to pytam "po co"? zawsze sprzątam tylko tak jak zwykle, nie urabiam się po łokcie. I tak jak coś się ubrudzi, to się sprząta na bieżąco, więc ...

Właśnie! A niektórzy to nawet urlopy biorą na sprzątanie. :roll:

Kasiu, mnie kręgosłup też nawala, bo mam już zmiany prawie przy rdzeniu kręgowym i lekarz mi powiedział, że kiedyś nastąpi ucisk na rdzeń i wiadomo co to oznacza. W pracy czasami to chce mi się wyć z bólu.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt gru 18, 2009 18:34 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Aniu-,znam ten ból!-rozumiem Cie doskonale!-niestety-nawet na zwolnienie nie moge iść,bo nikt za mnie mojej pracy nie wykona-takie są kontrakty z NFZ-em-by ich jasny szlag!!!
I ja mam doczekac sie emerytury?-predzej renty sie doczekam :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob gru 19, 2009 10:34 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Dzień dobry gorąco w tą mroźną sobotę.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 19, 2009 13:25 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

U nas dzisiaj mroźno,ale bez wiatru-zupełnie fajnie chodziło się po mieście :D ,ale teraz zabieram się za chałupę :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob gru 19, 2009 16:41 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Ja też chatkę będę dopiero sprzątać.
Na razie pomarańcze przyodziałam goździkami.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 19, 2009 17:00 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Cześć Kasieńko :)

Dopiero teraz przeczytałam że Zulcia odeszła...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob gru 19, 2009 17:35 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Witaj Kamila!
Niestety-zgasła Zuleńka,najukochańsza królewna Milenki! :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie gru 20, 2009 1:08 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

W wolnej chwili zapraszam do Gibutkowa :)
viewtopic.php?f=1&t=105180
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 21, 2009 11:08 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Witam przegorąco po przymusowym odwyku :twisted: Wreszcie mam Internet w pracy, ale nadal jest bardzo niepewny :roll: W domu przestał odbierać (przez GSM) i nie wiadomo już co robić żeby go przywrócić. Pewnie muszę zmienić operatora, ale umowę [podpisałam na 2 lata :evil:
No to sobie pomarudziłam :oops:
Zaraz pędzę szukać wieści o Brunonku w nowym domku :D
Kasiu Kochana, bardzo mocno trzymam kciuki za Twój kręgosłup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uważaj na siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I przesyłam mnóstwo mizianek dla Twoich wspaniałych ogonków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo mi przykro, że Zuleńka ['] odeszła.................................................................... Milenko, trzymaj się :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 21, 2009 19:42 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Asinku-jesteś!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -a już myślałam,że w sen zimowy zapadłaś,tak jak nas straszyłaś :ryk:
U ogonów wszystko OK!-jedzą,śpią ,bałaganią,Pynia sika od czasu do czasu(delikatnie mówiąc :evil: )
A mój kregosłup,żeby nie odwykł,to dzisiaj znów dostał popalić-wyszłam z pracy po 18-tej :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon gru 21, 2009 19:48 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Kasiu, mi Luśka lubi sikać do misek i muszę pilnować żeby były odwrócone do góry dnem. :lol:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon gru 21, 2009 19:57 Re: Kotomania III-czyli ja+4 koty

Aniu-witaj w klubie! :ryk: -a ja juz myslałam,że tylko Pynia taka zdolna!
Ona nawet do małej torebki foliowej potrafi nasikac-kiedys jak mi sie uda-zrobię zdjęcie-moja Mama nie chciała uwierzyc,az raz przy niej nasikała,jak ja byłam nad morzem-no i uwierzyła,az zadzwoniła do mnie z ta "radosną" nowiną :lol:
A najgorsze jest to,że potrafi wejść do szafy i nasikac na torebki,muszę pilnować,by domykac dokładnie drzwi :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]