BLANKA, śliczna porzucona tri. Już mnie ktoś pokochał!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 9:54 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Amika6 pisze:
zuzia96 pisze:
Amika6 pisze:Melduje się kolejna cioteczka u ślicznego koteczka :D

Ciociu Amiko, Blanusia ma coś wspólnego z Tobą :ryk: :ryk:

a to... że kicia ma taki czupurkowy ogon :D Kicia mała, a ogon że ho...ho... :D wypisz wymaluj czupurkowy :D
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Zuziu, ale ja przecież nie mam ogona :twisted: :wink:

Tym niemniej przyznaję, że Blanusi ogonek jest cudny, taki grubaśny i w pięknych kolorkach :D

Ale masz Czupurka z długim ogonem :D
Czupurek ma długi ogon, Amika ma Czupurka, Blanka ma ogon podobny do czupurkowego - no i takie koligacje mi się skojarzyły, hi,hi :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw gru 17, 2009 18:20 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

zuzia96 pisze:
Amika6 pisze:
zuzia96 pisze:Ciociu Amiko, Blanusia ma coś wspólnego z Tobą :ryk: :ryk:

a to... że kicia ma taki czupurkowy ogon :D Kicia mała, a ogon że ho...ho... :D wypisz wymaluj czupurkowy :D
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Zuziu, ale ja przecież nie mam ogona :twisted: :wink:

Tym niemniej przyznaję, że Blanusi ogonek jest cudny, taki grubaśny i w pięknych kolorkach :D

Ale masz Czupurka z długim ogonem :D
Czupurek ma długi ogon, Amika ma Czupurka, Blanka ma ogon podobny do czupurkowego - no i takie koligacje mi się skojarzyły, hi,hi :ryk:
Idąc tym tropem stwierdzam, że dzięki Czupurkowi i Blanusi to my obie mamy ze sobą najwięcej wspólnego :lol:
:piwa: Siostrzyczko :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw gru 17, 2009 20:28 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Amika6 pisze:Idąc tym tropem stwierdzam, że dzięki Czupurkowi i Blanusi to my obie mamy ze sobą najwięcej wspólnego :lol:
:piwa: Siostrzyczko :D

:piwa: Witaj Siostrzyczko :piwa:
Jak to jednak koty potrafią jednać ludzi, nawet rodziny tworzyć :D :D a nas połączyły kocie ogony :ryk:
o, takie piękne :D
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw gru 17, 2009 20:41 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

O, jak tu się rodzinnie zrobiło :D :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 18, 2009 0:40 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Ślicznotka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Szukamy domku dla piękności :D :D :D

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Pt gru 18, 2009 10:03 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Domku, Blanka na ciebie czeka :!:

Bazyliszkowa

Post » Pt gru 18, 2009 20:30 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

:ok: :ok: :ok: :ok: sliczna kotunia....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt gru 18, 2009 20:55 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Blanusia czuje się w domu tak, jakby w nim mieszkała od zawsze :D Zupełnie nie stresują jej inne koty, potrafi wyjadać im z misek :roll: bo z Blanusi jest okropny łakomczuch. Spaceruje sobie po mieszkaniu, bawi się piłeczkami i jest bardzo grzeczną kicią. Uwielbia się przytulać, jak nie może się do mnie dostać, bo siedzę przy stole, to bezpardonowo wchodzi na stół i zachodzi do pieszczot od drugiej strony :lol: :lol:
Już trochę się umyła, bo pucuje się bez przerwy. Ona nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, w jakim była zagrożeniu. Wczoraj u nas tak zasypało świat, że takiej małej kici, to nie byłoby nawet widać spod tego śniegu, nie mówiąc już o przeziębieniu i wychłodzeniu.
Niestety, tak jak przeczuwałam, nikt nie zadzwonił, że szuka zagubionego kota :x

No to my zaczynamy szukać Blanusi domku!!!!!! Jest piękna i młoda :D :D no i jest trzykolorowa, a takie koty przynoszą szczęście!!! A Blanusia dała już na to dowód :!: :!: :!:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt gru 18, 2009 21:12 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Strasznie zimno wczoraj było ... -14 stopni, ona by tego nie przeżyła. Miała dużo szczęścia, że ją znalazłaś.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt gru 18, 2009 21:19 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

GuniaP pisze:Strasznie zimno wczoraj było ... -14 stopni, ona by tego nie przeżyła. Miała dużo szczęścia, że ją znalazłaś.

Guniu, ja sprawdzałam też na stronie schroniska, czy jej czasem ktoś nie szuka. Ale gdzież tam :( Nikt kici nie szuka...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt gru 18, 2009 21:32 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Znajdzie się dobry domek, na pewno :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pt gru 18, 2009 23:24 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

zuzia96 pisze:No to my zaczynamy szukać Blanusi domku!!!!!! Jest piękna i młoda :D :D no i jest trzykolorowa, a takie koty przynoszą szczęście!!! A Blanusia dała już na to dowód :!: :!: :!:

Jasne, znalazł się domek dla Lilutki :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob gru 19, 2009 10:27 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob gru 19, 2009 18:02 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Blanka, śliczna kotunia - kto ją pokocha?

Bazyliszkowa

Post » Sob gru 19, 2009 18:33 Re: BLANKA, umorusane małe tri znalezisko spod śmietnika......

Byłam dzisiaj z Blanusią u weta na przeglądzie :P Koteczka ma ok.7-8 miesięcy (jest z wiosny tego roku), stan ogólny dobry, tylko wstętne świerzbisko machało łapami pod mikroskopem (ohyda!!) Blanka dostała dzisiaj tylko advocate na gościa usznego, nie dostała jeszcze książeczki zdrowia, bo panu doktorowi skończyły się kocie i nie pozwoliłam, żeby Blanusia dostała psią :evil: Po świętach pojedziemy na szczepienie, to książeczka będzie czekać :D

Przynosząca szczęście, piękna i młoda Blanusia oczekuje propozycji domkowych :D :D :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]