Życzenia spóźnione oczywiście przyjęte łaskawie i z zadowoleniem, bo liczą się życzenia
Dracul ŁaskawyNie wiem, ten kot nie przestanie mnie zadziwiać. Już się obawiałam, że impreza urodzinowa będzie smutna bo samopoczucie Księcia Pana podłe i gorsze. No i nic właśnie. Jak to on, nagle pozbierał się do kupy i dosłownie z godziny na godzinę nastąpiła cudowna przemiana

Co oczywiście cieszy nas bardzo
Czy to moc wielu dobrych życzeń, czy to jego z natury złośliwy charakter - potrzymać w niepewności, zmusić do załamywania rąk i chodzenia na palcach, sprawdzić czy aby napewno jest się wielbionym kotem, po czym odpuścić i dać lekki oddech
W każdym razie dzisiaj rano już pogoniło mnie do kuchni charakterystyczne walenie w ścianę willi dla pewności wzmocnione rykiem - JEEEEEEEEEEEEEEŚĆ!!!
Fotoreportaż z obchodów zamieszczony zostanie wieczorem. Bo nie ma lekko, czekają mnie najpierw dwa kursy do cioci CC. Z Zawieszką oraz Rumcajsem (pies staruszek po zmarłej cioci Justyna).
Inga, oczywiście przykro, że nie mogliście dotrzeć, pocieszające jest wszak to, że zimne nóżki znalazły innych wdzięcznych zjadaczy. Jednakowoż ocalona miseczka tychże jest dostępna w opcji "na wynos".
Swoją drogą - powiadomienia, tzn brak powiadomień wkurzający jest