kalair pisze:Ja?To ja piszę o pożądaniu?
![]()
![]()
Nie, no oczywiscie nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ja?To ja piszę o pożądaniu?
![]()
![]()
Cameo pisze:kalair, jeśli mogę coś doradzić. Opatul transporterek grubym kocem, a do środka włóż termofor. Jest naprawdę zimno... a kot po sterylce musi mieć zapewnione ciepło. Trzymamy kciuki
Kurde, nie mogłam tu wcześniej trafić
kalair pisze:Spać..Ja normalnie mam problem, bo ze trzy razy muszę wstawać do kotów, a tu teraz mam spać z głodującymi? Wątpię, czy się uda..
Cameo pisze:kalair, jeśli mogę coś doradzić. Opatul transporterek grubym kocem, a do środka włóż termofor. Jest naprawdę zimno... a kot po sterylce musi mieć zapewnione ciepło. Trzymamy kciuki
dune pisze:Cameo pisze:kalair, jeśli mogę coś doradzić. Opatul transporterek grubym kocem, a do środka włóż termofor. Jest naprawdę zimno... a kot po sterylce musi mieć zapewnione ciepło. Trzymamy kciuki
Juz przykazałam otulica najlepiej w torbie kota w taki mróz
Ale Kalair mieszka za daleko to jej nie pozycze swojej torby
shira3 pisze:Śpioch jestem poranny więc napiszę już dzisiaj. Za Safi na jutro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dune pisze:kalair pisze:Spać..Ja normalnie mam problem, bo ze trzy razy muszę wstawać do kotów, a tu teraz mam spać z głodującymi? Wątpię, czy się uda..
Oooo to jak karmienie piersia na żadaniepierwsze pól roku co pół godziny...potem juz co godzina
po dwóch latach czasami uda sie przespac ciurkiem pół nocy
![]()
A potem powtórka
kalair pisze:shira3 pisze:Śpioch jestem poranny więc napiszę już dzisiaj. Za Safi na jutro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baardzo dziękujemy Shirko!![]()
Musi być wszystko ok!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter, Paula05, pibon i 48 gości