Koty w Schronisku w Ostrowie Wlkp

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 06, 2009 20:46 Re: Koty w Schronisku w Ostrowie Wlkp

Co słychać u kotków w schronisku? czy czarny rzeczywiście zaadoptowany? Czy sa jescze inne kotki? I co z Myszkinem?
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Pon wrz 07, 2009 14:04 Re: Koty w Schronisku w Ostrowie Wlkp

słuchajcie, stało się coś niesamowitego: pewna pani kupiła na mojej aukcji cegiełkowej pocztówki dla schroniska w Ostrowie Wklp. za sumę 240 zł! dzisiaj ma zrobić przelew, więc sprawdzajcie czy przelew przyjdzie i dajcie znać :ok:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Nie wrz 13, 2009 16:02 Re: Koty w Schronisku w Ostrowie Wlkp

:D

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon lis 16, 2009 12:50 Re: Koty w Schronisku w Ostrowie Wlkp

ogłaszałam dość długo koty ze schroniska w Ostrowie Wklp na allegro, i ostatnio dostałam mejla z zapytaniem o kocięta. przesłałam tego mejla do Malwi na pw, ale nie odpisała mi (a pw przeczytała). dzisiaj natomiast dostałam takiego emaila od osoby, która wcześniej wysłała mi zapytanie:

Witam,
Chciałam adoptowac jednego z kociaków, jednak w schronisku powiedziano mi, że nic im na ten temat nie wiadomo, że kociaków w schronisku nie ma i nigdy nie było.
Radzę zmienić treść aukcji albo ja usunąć, jeśli nie jest aktualna.
Pozdrawiam

zupełnie nie rozumiem o co chodzi :?

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto lis 17, 2009 18:28 Re: Koty w Schronisku w Ostrowie Wlkp

:roll: Ciekawe... :?

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt gru 18, 2009 21:39 Re: Koty w Schronisku w Ostrowie Wlkp

przepraszam dziewczyny , pw przeczytałam , ale nie miałam czasu odpisać , później mi z głowy zupełnie wyleciało .. sytuacja z kotami w schronisku jako tako się unormowała - sa w tej chwili dwa małe kociaki czarne , ale już prawdopodobnie są na nie chętni ( kociaki siedzą w klatce w kuchni więc są w cieple).
oprócz tego są dwie dorosłe kocice ( szara - Mamuśka i biała w szare łaty ) jak tylko będzie to możliwe pójdą na sterylkę i jeden czarny cudowny Kocur - Romeo. Dorosłe koty mieszkają w Kojcu ze słomą.

Schronisko nowych kotów nie przyjmuje bo nie ma na to warunków , a i planowana jest zmiana nazwy schroniska ( zamiast dla zwierząt na dla psów) dlatego dzwoniącym do schroniska i pytających o koty mówi się że nie ma takowych w schronisku ( żeby ludzie nie przynosili - bo były akcje np. ktoś dzwonił , pytał się czy mamy małe kotki , po czym po godzinie pod bramą czekał karton z kolejnymi...).

Dziękuję wam bardzo za ogłoszenia. można już je usunąć ponieważ są nieaktualne , lub za mienić je na ogłoszenia Romea, Mamuśki i białej kotki ( nie pamiętam jak ma na imię)

Malwi87

Od: Wto lip 14, 2009 19:38

Post » Nie mar 27, 2011 23:58 Re: Koty w Schronisku w Ostrowie Wlkp

aktualnie w schronisku jeden kot - błagam pomóżcie - inaczej czeka go igła... założyłam mu oddzielny wątek: viewtopic.php?f=1&t=125952

Malwi87

Od: Wto lip 14, 2009 19:38

[poprzednia]