Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
reddie pisze:rudolfrudy pisze:Chętnie bym osobiście zobaczył w końcu Wielgowo, ale melduję się do ekipy budkowej, bo dopiero po południu mam czas.
A jak z transportem? Coś zorganizowałeś? Jeśli tak, to mogę się też zabrać?
rudolfrudy pisze:reddie pisze:rudolfrudy pisze:Chętnie bym osobiście zobaczył w końcu Wielgowo, ale melduję się do ekipy budkowej, bo dopiero po południu mam czas.
A jak z transportem? Coś zorganizowałeś? Jeśli tak, to mogę się też zabrać?
Agiis nas zabiera o 16.45 spod KFC na Wyzwolenia (muszę dopytać, gdzie to dokładnie jest, bo nie kojarzę). A do miejsca zbiórki ja zorganizuję jakiś transport, także dla Ciebie
Istna pisze:Rudolf - KFC jest na rogu - tuz przy grzybku
rudolfrudy pisze:Istna pisze:Rudolf - KFC jest na rogu - tuz przy grzybku
No właśnie, dlatego ciężko mi było skojarzyć, bo róg przy grzybku (byłym zresztą), to jest zdecydowanie Niepodległości już.
No ale może ja za dokładny jetem, pardonez moi.![]()
Agiis, uściślij proszę, bo ja już kiedyś czekałem pod pomnikiem konia w Kopenhadze, a ludzie czekali na mnie pod drugim takim pomnikiem. I tak byśmy sobie czekali do dzisiaj.
Capriccio pisze:Ze mną niewiadomo do końca jak będzie, nie stawię się raczej napewno przy kfc; będę mieć okazję być w sobotę w pracy (!), wiem, że w pobliżu mojej pracy jeździ autobus 64 z napisem Klucz, więc potrzebuję wskazówek jak tam dojechać
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 73 gości