PYŚ już w swoim prawdziwym domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2009 7:44 Re: PYŚ już w swoim prawdziwym domku!

Niczego go nie pozbawilas .Ta wolnosc jest stanowczo przereklamowana .
Moja kotka Malutka , wzieta z ulicy ,jak juz tu sie odpasla to zaczelismy wypuszczac ja na ogrod.I co powiecie, wielokrotnie ona nie chce wyjsc , wystawia glowke za okno ktorym wychodzi , wacha powietrze i wraca do domu :-) O i takie to umilowanie swobody . Co jej po tej swobodzie jak ona jeszcze wiele miesiecy po tym jak u nas zamieszkala nie kladla sie inaczej jak zwijajac wszystkie konczyny pod brzuszek - marzla bardzo na dworzu , bo byla zimowym miotem.
Kciuki za Pysia :ok:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pt gru 18, 2009 8:19 Re: PYŚ już w swoim prawdziwym domku!

Olej takie gadki.To głupie tłumaczenie swojej obojetności i nieczułości. Mógł biegąc na "wolności" tylko czemu wielbąca tą wolność osoba nie nakarmiła go i nie leczyła.Silny miał sznsę. Przeszła gadzina obojętnie obok chorego kota.
Ja swoje dziczki regularnie odrobaczam,ciacham i leczę. Nie szczepie bo i za co?Ale jak ktoś je widzi to myśli,że domowe. Te które mogłam złapałam i wyadoptowałam.
Jak taka obrończyni wolności to niech powie co ona robi dla tych porzuconych,niechcianych,niekochanych :twisted:
Szlag mnie trafia na takie gadki :mrgreen: Podwójny :mrgreen:
Pysio to szczęściarz a ona głupia :mrgreen:
Nie znosze zimy!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt gru 18, 2009 13:01 Re: PYŚ już w swoim prawdziwym domku!

nie ma co sie przejmowac idiotyczna ludzka gadka. Kocio jest szczesliwy i bezpieczny! :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 19, 2009 11:17 Re: PYŚ już w swoim prawdziwym domku!

Ja-Ba pisze:Kiedy Pyś był u mnie spotkałam osobe która Pysia znała, no, może to za wiele powiedziane, Pysia pod blokiem widywała.
Ta osoba miała mi za złe że wolnego kota pozbawiłam wolności, wykastrowałam, wyleczyłam i szukam mu domu=zamknięcia.
A Pyś był naprawdę chory i zarobaczony tak że pewnie tej zimy by nie przezył.
nie no., Ja-Ba, Ty mnie czasami tak osłabiasz swoimi postami :lol:
Kotku ukradłaś wolność? :ryk:
a ten biedny uwięziony futrzak wyje codziennie do okna i pod drzwiami domagając się wyjścia :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob gru 19, 2009 14:06 Re: PYŚ już w swoim prawdziwym domku!

Gdyby kic chcial "na wolnosc" to by zwial dawno. Jesli bylo tak, jak Ja-Ba pisze, to niech tamta osoba, ktora jej te bzdury zarzuca wreszcie pojmie, ze kotu zostalo zycie uratowane! :evil:
Pozdrawiam Pysiowy domek i miziam Pysiunia :)

Kociara82

Post » Sob gru 19, 2009 18:03 Re: PYŚ już w swoim prawdziwym domku!

to ja juz dzis taki malenki OT dla wszystkich poczawszy od Pysiunia i jego domku, skonczywszy na odwiedzajacych ten watek :)

http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3169996

Kociara82

[poprzednia]