Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 18, 2009 7:44 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

hopsa z rańca ...
ale zima :( niedobrze ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt gru 18, 2009 8:45 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Madziula pisze:hopsa z rańca ...
ale zima :( niedobrze ...

Niedobrze :( ja najbardziej martwię się o te schroniskowe kociaki, diabli wiedzą czy tam ktoś do nich zagląda, a one siedzą w tych obskurnych budach :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt gru 18, 2009 9:02 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

terenia1 pisze:
Kleo pisze:Teresa a co z tą wyrzuconą kotką z maluchami ?

Koleżanka była tam wczoraj zobaczyć jak to wyglada, jest kotka i widziała 3 maluchy prawdopodobnie jest 5 maluchów, mieszkają w kartonie pod balkonem, ludzie je dokarmiają. Skontaktowałam Dorotkę z MartynąP będą się umawiały na łapanie. Niestety Dorotka boi się bo nigdy tego nie robiła, boi się że nie wyłapie wszystkich. Ja nie dam jej rady pomóc jestem bez samochodu niestety :( Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że się uda.

łapanie dopieo w przyszłym tygodniu
to jest koło urzedu pracy wiec moze jak bede to podejde zobaczyc,ale nic nie obiecuje

tereniu moze podjechac do schronu zobaczyc co i jak??
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt gru 18, 2009 9:06 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Ponieważ w dalszym ciągu mam problemy z netem proszę o podnoszenie bazarków.
Jeden kończy się już dziś , dlatego proszę wieczorem o podniesienie a dwa ciasteczkowo-chatkowe- jutro.

Proszę :roll:
Ostatnio edytowano Pt gru 18, 2009 11:09 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt gru 18, 2009 9:14 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

MartynaP pisze:
terenia1 pisze:
Kleo pisze:Teresa a co z tą wyrzuconą kotką z maluchami ?

Koleżanka była tam wczoraj zobaczyć jak to wyglada, jest kotka i widziała 3 maluchy prawdopodobnie jest 5 maluchów, mieszkają w kartonie pod balkonem, ludzie je dokarmiają. Skontaktowałam Dorotkę z MartynąP będą się umawiały na łapanie. Niestety Dorotka boi się bo nigdy tego nie robiła, boi się że nie wyłapie wszystkich. Ja nie dam jej rady pomóc jestem bez samochodu niestety :( Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że się uda.

to jest koło urzedu pracy wiec moze jak bede to podejde zobaczyc,ale nic nie obiecuje

tereniu moze podjechac do schronu zobaczyc co i jak??

Kurcze Martynko gdybyś dała radę to podjedź :) martwię się co tam jest :)
Rozmawiałam wczoraj z Dorotką była u kociaków wieczorem, kotka w miarę ufna podchodzi do karmiciela natomiast kociaki momentalnie rozpierzchają się na widok człowieka, Dorotka zrobiła im porządną ocieplaną budę styropianową, karmiciel otwiera okienko do piwnic i porządnie je karmi.

terenia1

Post » Pt gru 18, 2009 9:18 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

A powiedzcie po co chcecie jechać do schronu?
Święta się zblizają. Na kociarni nie ma dyzurantów!!!!!!!!!!!

Ciekawa jestem kto to niby będzie robić. Ja odpadam tak mniej więcej do końca roku. Biorę urlop od kociarni!!! :twisted:
Marta wypada - z wiadomych względów.
Teresa ciągle nie moze, bo auto, bo praca itp. jak kazdy z Nas.
Więc po cholere tam jechać przed świętami???
Chyba zeby tylko popatrzeć ile ich tam i jak cierpią.
MIKUŚ

Post » Pt gru 18, 2009 9:25 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Basiu powiem Ci tak po to żebyś sie tak głupio pytała :mrgreen:

terenia1

Post » Pt gru 18, 2009 9:38 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

no i napiszcie tu kiedy to łapanie na rzeźniczej ...
Obrazek

Madziula

Post » Pt gru 18, 2009 9:39 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Madziula pisze:no i napiszcie tu kiedy to łapanie na rzeźniczej ...

MartynaP pisze:

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt gru 18, 2009 10:06 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Kurcze koty w schronie mają sie pewnie nieciekawe biorąc pod uwage pogode :( aż strach pomśleć co tam sie dzieje :cry: :cry:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt gru 18, 2009 11:49 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Oj cięzko cięzko.
Ja będę w niedzielę rano na kociarni to postaram się wpisać na więcej dyżurów i te świąteczne też :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 18, 2009 15:38 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

oj spadlim :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt gru 18, 2009 17:14 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

hopsa ...
Obrazek

Madziula

Post » Sob gru 19, 2009 11:05 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Aśmy spadliśmy :wink:
No to hop na pierwszą w sobotnie przed południe :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob gru 19, 2009 12:47 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]