Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:ja wkleję teraz rozliczenie miesiąca grudnia - gdyby kogoś nie było proszę pisać.
ROZLICZENIE WPŁAT W MIESIACU GRUDNIU 2009 r.
1.12.od Prosiaczki2 dla Oczka - 25zł
1.12.od Aksamitne_Futerko dla Ogonka - 20 zł
1.12.od Mamrotki dla Szarusia - 20 zł
1.12.Bazarek Wiory i Nifredil od Fresto - 28 zł
1.12.od Wnusi i Kluska dla Sary i Halinki - 40 zł
2.12.od Megany dla Negrity - 30 zł
2.12.od ARNOLDA dla Cyryla, Arniego i Nynusia - 120 zł
2.12.od Iwony66 dla kotkow - 100zł
2.12.od Ja-By dla Patryczka, Trusi, Rybci i JP - 100 zł
4.12.od Afatimy dla Nikusia i Malinki - 50 zł
8.12.Bazarek Wiory i Nifredil - 30 zł
8.12.Bazarek Wiory i Nifredil od Kicorek - 23 zł
8.12.Bazarek Wiory i Nifredil od CoToMa - 30 zł
8.12.Bazarek Wiory i Nifredil od MALK
- 20 zł
9.12.Bazarek Wiory i Nifredil od Ania Wrocław - 10 zł
9.12.Bazarek Wiory od Kawon5 - 45 zł
10.12.od Ewaw dla Bartusia - 150 zł
13.12.od Anakolady dla Niedżwiadka - 20 zł
wiora pisze:...
pewnego dnia tato wraca z pracy i opowiada mi hisorie rodem z krypty wyciagnieta
a mianowicie zagadnela go jedna pani mieszkanaka tegoz osiedla,
twierdzac ,ze ostatnio jak wracala z zakupami to ' ZAATAKOWAL JA KOT'![]()
normalnie podbiegl do niej i zaczal ja gryzc
![]()
ja nie bede tego nawet komentowac
Afatima pisze:Dziewczyny, jeszcze wiadomość z ostatniej chwili. Izie zepsuł sie komputer. Smsem przekazała mi to Iweta, któa sama walczy z brakiem internetu.
Klop jest i to bardzo duży. Kombinuję, czy nie ma ktoś koło mnie jakiegoś starego komputera, bo ponoć ten Izy właśnie stary jest i nie wiadomo czy da sie naprawić. Może znacie kogoś kto ma i chciałby się pozbyć za drobną opłatą?
Afatima pisze:Dziewczyny, jeszcze wiadomość z ostatniej chwili. Izie zepsuł sie komputer. Smsem przekazała mi to Iweta, któa sama walczy z brakiem internetu.
Klop jest i to bardzo duży. Kombinuję, czy nie ma ktoś koło mnie jakiegoś starego komputera, bo ponoć ten Izy właśnie stary jest i nie wiadomo czy da sie naprawić. Może znacie kogoś kto ma i chciałby się pozbyć za drobną opłatą?
Afatima pisze:Dziewczyny, jeszcze wiadomość z ostatniej chwili. Izie zepsuł sie komputer.
Iweta pisze:Brak wpłat od wirtualnych opiekunów, powoduje brak karmy dla kotów.
Afatima pisze:Nie wiadomo... Iza zupełnie się nie zna, a jej mąz wraca chyba w niedzielę. Szukam dla niej jakiegoś uzywanego laptopa, ale jestem mało mobilna. Może jest w Szczecinie jakiś komis z takim sprzętem? Bo szczerze mówiąc nie wiem czy ten stary komputer da się postawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek, Silverblue i 308 gości