Szylkretki są piękne. 71. I dobre wieści z lecznicy! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2009 9:26 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:
maggia pisze:Witam! :D

Kciuki już trzymamy łapki też :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cześć Madziu! Bardzo dziękujemy! :D Łapki to dziewczynki rozumiem trzymają? :lol: Trzymajcie za jutro, i za dzisiaj, coby jakoś z głodnymi kotami to przeżyć. :kotek:

Pewnie, że dziewczynki. :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt gru 18, 2009 9:27 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:
Sihaja pisze:NIe robię zdjęć. Aparat mi nawali. Może to te akumulatorki, ale nie chce mi się jechać do miasta... :(
Jutro z Morfeuszkiem jadę na ostatni zastrzyk do weta, mam nadzieję, że nie będzie wiało. Jeszcze tego brakowało, żeby go przeziębić.... Już się martwię tym wypadem do weta, bo tak zimno się zrobiło...

Tylko że Ty jedziesz Sihajko, a ja idę piechotą jutro...Pół biedy w tamtą stronę, ale z porotem? Po inkubatorku? :( Nie wiem właśnie jak to będzie qrka..
Ucałuj Morfeuszka i resztę. No szkoda, że aparat nie działa..

No jadę, jadę. Autobusem. To jeszcze nie najgorzej - ale jeżeli się spóźnię, czekam pól godziny...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt gru 18, 2009 9:32 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

maggia pisze:
kalair pisze:
maggia pisze:Witam! :D

Kciuki już trzymamy łapki też :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cześć Madziu! Bardzo dziękujemy! :D Łapki to dziewczynki rozumiem trzymają? :lol: Trzymajcie za jutro, i za dzisiaj, coby jakoś z głodnymi kotami to przeżyć. :kotek:

Pewnie, że dziewczynki. :ok:

:D Wolałam się upewnić, bo może też masz łapki? :lol: Dziękuję Madziu baaardzo bardzo. Boję się i już no. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 18, 2009 9:33 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Sihaja pisze:
kalair pisze:
Sihaja pisze:NIe robię zdjęć. Aparat mi nawali. Może to te akumulatorki, ale nie chce mi się jechać do miasta... :(
Jutro z Morfeuszkiem jadę na ostatni zastrzyk do weta, mam nadzieję, że nie będzie wiało. Jeszcze tego brakowało, żeby go przeziębić.... Już się martwię tym wypadem do weta, bo tak zimno się zrobiło...

Tylko że Ty jedziesz Sihajko, a ja idę piechotą jutro...Pół biedy w tamtą stronę, ale z porotem? Po inkubatorku? :( Nie wiem właśnie jak to będzie qrka..
Ucałuj Morfeuszka i resztę. No szkoda, że aparat nie działa..

No jadę, jadę. Autobusem. To jeszcze nie najgorzej - ale jeżeli się spóźnię, czekam pól godziny...

A czemu? A, rozumiem, jesteś na konkretna godzinę umówiona?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:34 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Jak się wizyta opóźni albo przedłuży, to potem muszę czekać.
Idę umyć włoski, może mi się humorek poprawi, jak głowa się czystsza zrobi :)

Sihaja

Post » Pt gru 18, 2009 9:37 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Na szafie jest super punkt obserwacyjny.
Obrazek
..i do wypoczynku również..
Obrazek
Mam nadzieję, że nie będę musiała jutro Safulkę po tej szafie gonić. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:38 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Sihaja pisze:Jak się wizyta opóźni albo przedłuży, to potem muszę czekać.
Idę umyć włoski, może mi się humorek poprawi, jak głowa się czystsza zrobi :)

A ja chyba sobie pójdę do sklepu. Wprawdzie zimno, ale jak trzeba to trzeba. :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:38 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Ostatnio przyszedł facet z półroczną kotką. Śliczna burasia :) A charakterek.... no, dawała im czadu. Głos miała jak lwica. :) Waleczna mała :)
Dziewczyny, super na szafie, co? :)

Sihaja

Post » Pt gru 18, 2009 9:41 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Uprzejmię donoszę, że do Kretkowego Klubu Miauowego wdarł się szpieg - MĘŻCZYZNA.

Obrazek[/quote]

To jest krecik!

Można o nim przeczytać w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=104838&start=225

Podobno słodki jest do bólu!
Życzliwa.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt gru 18, 2009 9:46 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

mimbla64 pisze:Uprzejmię donoszę, że do Kretkowego Klubu Miauowego wdarł się szpieg - MĘŻCZYZNA.

Obrazek

To jest krecik!

Życzliwa.

Nareszcie jakies portki! :ok:

Mrukret
Ostatnio edytowano Pt gru 18, 2009 10:01 przez Dorota, łącznie edytowano 1 raz
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 18, 2009 9:54 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

mimbla64 pisze:Uprzejmię donoszę, że do Kretkowego Klubu Miauowego wdarł się szpieg - MĘŻCZYZNA.

Obrazek

To jest krecik!

Życzliwa.[/quote]
Tak tak, wiemy, już go tu Caty prezentowala! :D Jesteśmy zaszczyceni takim KOCURREM w Kretkowie! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 9:55 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dorota pisze:Nareszcie jakies portki! :ok:

Mrukret

Mru! :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 10:01 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

kalair pisze:

Mrukret

No szszszooo? :twisted:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 18, 2009 11:12 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Sihaja pisze:Ostatnio przyszedł facet z półroczną kotką. Śliczna burasia :) A charakterek.... no, dawała im czadu. Głos miała jak lwica. :) Waleczna mała :)
Dziewczyny, super na szafie, co? :)

Coś wiem na temat lwich głosów! :mrgreen: Safi takie pomruki wydaje, jak ją na siłę biorę. :mrgreen:
Ciociu, na szafie jest świetnie! Może przyjdziesz? :D
Umyłaś włoski?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2009 11:13 Re: Szylkretki są piękne. 71.To już jutro.Można trzymać kciuki.

Dorota pisze:
kalair pisze:

Mrukret

No szszszooo? :twisted:

Mru

No nicz..Już nie będziesz jedynym mężczyzną w Kretkowie. :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair