Clio,Zuzia,Tomcio walcza o zycie!Kup kosmetyki Dzis koniec!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 29, 2009 18:53 Re: Dla Clio i walczących o życie Zuzi i Tomcia. LANCOME i inne!

Kurrrde takie fajne fanty - i potrzebujące kociambry. I nikt nie powalczy? 8O
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie lis 29, 2009 22:22 Re: Clio,Zuzia,Tomcio walcza o zycie!Kup kosmetyki Dzis koniec!

perfumy nr 2 za 25

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Nie lis 29, 2009 22:41 Re: Clio,Zuzia,Tomcio walcza o zycie!Kup kosmetyki Dzis koniec!

miniboni17 pisze:perfumy nr 2 za 25

:D :D

1. Błyszczyk lancome: markppp 50 zł

2. C-THRU woda toaletowa miniboni17 25 zł

3. Pianka : boni 10 zł

MAMY JUŻ 85 ZŁOTYCH :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon lis 30, 2009 8:57 Re: Clio,Zuzia,Tomcio walcza o zycie!Kup kosmetyki Dzis koniec!

no kurde... co to ma znaczyć - jak mogłam powalczyc to nikt nie licytował, a ledwie poszłam spać... :evil: :evil: :evil: :P
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon lis 30, 2009 9:10 Re: Clio,Zuzia,Tomcio walcza o zycie!Kup kosmetyki Dzis koniec!

Moi drodzy
Dziękuję Wam wszystkim za udział w bazarku. Za chwile wysyłam prw z moim numerem konta.
Proszę was o wysłanie adresów do wysyłki.
Jak będę miała wszystkie wpłaty zrobie przelew na kociuchy i będę prosić osoby nimi sie opiekujące o potwierdzenie w wątku że pieniądze dotarły
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Sob gru 12, 2009 21:21 Re: Clio,Zuzia,Tomcio walcza o zycie!Kup kosmetyki Dzis koniec!

Moi drodzy

Nadal nie mam wpłaty od markppp, prw nie zostało odczytane bo od 29.11 markppp nie było na miau.
nic to poczekam jeszcze.

Dzisiaj robię przelew na konto kociaków z dwóch wpłat jakie już mam i poproszę _bubu_ o potwierdzenie w wątku
wysyłki wyjdą priorytetami w poniedziałek, przepraszam za opóźnienie ale nawał pracy + choroba wycięły mnie z życia

markppp czy potwierdzasz zakup???
Obrazek

katgral

Post » Pt gru 18, 2009 9:09 Re: Clio,Zuzia,Tomcio walcza o zycie!Kup kosmetyki Dzis koniec!

katgral pisze:Moi drodzy

Nadal nie mam wpłaty od markppp, prw nie zostało odczytane bo od 29.11 markppp nie było na miau.
nic to poczekam jeszcze.

Dzisiaj robię przelew na konto kociaków z dwóch wpłat jakie już mam i poproszę _bubu_ o potwierdzenie w wątku
wysyłki wyjdą priorytetami w poniedziałek, przepraszam za opóźnienie ale nawał pracy + choroba wycięły mnie z życia

Witajcie

markppp nie odczytał prw, nie odpowiedział na maila, więc nie czekam dłużej

Poniżej potwierdzenie wpłaty na kociaki 9usunęłam swój adres i cześć numeru swojego konta bo już parę osób pisało do mnie że podawanie danych prw konta nie jest bezpieczne)

Obrazek

Błyszczyk lancome wystawię raz jeszcze na ten sam cel

_bubu_ daj proszę znać w wątku jak przelew dotrze
Obrazek

katgral

Post » Pt gru 18, 2009 9:18 Re: Clio,Zuzia,Tomcio walcza o zycie!Kup kosmetyki Dzis koniec!

katgral pisze:
katgral pisze:Moi drodzy

nic to poczekam jeszcze.

Witajcie

markppp nie odczytał prw, nie odpowiedział na maila, więc nie czekam dłużej

Ale to nie fair, żeby zalicytować a potem zniknąć :? To po co w ogóle licytował?!? :?

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

[poprzednia]