Alfik-szuka DS i nowy tymczasik Dorotki mała tri Trusia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw gru 17, 2009 11:45 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Oj spadliśmy na 4 a kociaki szukają domków stałych.
Jutro wielki dzień dla PYSI idzie na sterylkę (oj będzie mnie chyba unikała) :evil:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt gru 18, 2009 8:42 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Dorota Wojciechowska pisze:Oj spadliśmy na 4 a kociaki szukają domków stałych.
Jutro wielki dzień dla PYSI idzie na sterylkę (oj będzie mnie chyba unikała) :evil:

Dorotko to kciuki za Pusię :ok: zadzwoń wieczorkiem jak tam Pysia zniosła.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt gru 18, 2009 10:01 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Hoop , może nas ktoś wypatrzy 8)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt gru 18, 2009 11:38 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Pysia zostawiona u Weta. Odbieram ją po 19 :( dopiero po pracy.
W domku został Alfik smutny bez koleżanki, nawet jak dostał jedzonko (bo solidarnie z Pysią głodował przed zabiegiem) to nie ucieszył się jak zawsze.
Jutro po południu będę w pracy to zdam relację jak Pysia się czuje.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt gru 18, 2009 18:05 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

I na pierwszą wąteczku:)Ciocia Marta już na bierząco bedzie śledziła watek bo została posiadaczką stałego złącza :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob gru 19, 2009 12:57 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

mar_tika pisze:I na pierwszą wąteczku:)Ciocia Marta już na bierząco bedzie śledziła watek bo została posiadaczką stałego złącza :wink:

Uuuuuu to gratulujemy ;)

I hoopamy o domki ;) :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob gru 19, 2009 18:41 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Witamy.
Relacje sterylkowe :D
Pysia zniosła dzielnie wybudzenie (nastawiałam sie na histerię i ucieczki a było najspokojniej z wszystkich moich dotychczasowych tymczasów)
Oto kilka zdjęć panienki w gustownym ubranku
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pysia ma apetycik i nawet spokojni i nie nerwowo reaguje na kaftanik.
Alfik jak narazie jej nie zaczepia ale podejrzanie przygląda się nowej kreacji :lol:
Ma nowe zajęcie, usiłuje się spłaszczyć udając dywan obserwuje ptaszki na balkonie :ryk:
Obrazek
Pozdrawiamy wszystkich ciepło :kotek: :D :kotek:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie gru 20, 2009 18:10 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Powiem ci Dorotka że masz coraz pieknejsze te swoje tymczasy.Pysia w tym kaftaniku jest jeszcze kolorowsza ,a Alfikowi to chyba cztery literki na twojej dietce urosły :wink:

mar_tika

Post » Pon gru 21, 2009 8:37 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

mar_tika pisze:Powiem ci Dorotka że masz coraz pieknejsze te swoje tymczasy.Pysia w tym kaftaniku jest jeszcze kolorowsza ,a Alfikowi to chyba cztery literki na twojej dietce urosły :wink:

No co ty Marta jaki tyłeczek, toż on się rozpłaszczeł i robi za dywan coby zmylić ptaszki za oknem :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 21, 2009 16:34 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Dorota Wojciechowska pisze:
mar_tika pisze:Powiem ci Dorotka że masz coraz pieknejsze te swoje tymczasy.Pysia w tym kaftaniku jest jeszcze kolorowsza ,a Alfikowi to chyba cztery literki na twojej dietce urosły :wink:

No co ty Marta jaki tyłeczek, toż on się rozpłaszczeł i robi za dywan coby zmylić ptaszki za oknem :ryk:

Jejku na tym zdjęciu wygląda jak Felek mojej mamy,a on waży 9 kg :wink: Zrobiłam kociakom allegro może ktoś dzwonić w sprawie adopcji:)

mar_tika

Post » Wto gru 22, 2009 8:29 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Dziękujemy cioteczko i skaczemy na 1 po domki
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro gru 23, 2009 7:33 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Ale cisza na wątku 8O Podziwiać piekne tymczasy Dorotki :wink:

mar_tika

Post » Śro gru 23, 2009 9:07 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Oj cisza bo ja coś się nie wyrabiam z czasem :(
Nie nadążam zachwalać moich kochanych: biedronka :kotek: i nakrapianej panienki :kotek:
A kociaki super.
Pysia po wizycie kontrolnej po sterylce - wszystko ok, ale panna nieszczęśliwa bo nadal musi chodzić w ubranku do 28.12.09.
Jestem w szoku 8O jak dzielnie to znosi i spokojnie.
Fakt że cały czas przesypia schodzi tylko na siku i jedzonko ale jest okropnie dzielna.
JESTEM Z NIEJ DUMNA :1luvu:
A Alfik jak to Alfik rozrabia poluje za myszkami, ale tez daje powody do dumy bo nie zaczepia Pysi a nawet śpi z nią (czasami) i wylizuje jej pyszczek :kotek: :1luvu: i oczywiście michę po porannym posiłku.
Niezły z niego wymiatacz.
Pozdrawiamy wszystkich :1luvu: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw gru 24, 2009 8:12 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

No to na pierwszą w ten wigilijny poranek.Zdrowych ,Wesołych świąt dla Dorotki i tymczasiaków :D

mar_tika

Post » Sob gru 26, 2009 1:13 Re: Alfik-biedrona i Pysia kolorowa kocia szukają domków stałych

Pysia i Alfik szukają domków :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]