Tosiek -Warszawa -relacja o dalszych losach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 21:45 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Tosiek obok mnie , Malutka na kolanach i doslownie ruszyc sie nie moge bo mam wrazenie ,ze przeszkadzam kotom jak sie ruszam :-)
Ogloszenia jesli przyjdzie powiadomienie z linkiem to klikam i tym sposobem przedluzam ale przed kazdym piatkiem staram sie ponowic na czesci portali a najstarsze usunac .W kazdym razie jakis tam ruch w ogloszeniach jest .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pt gru 18, 2009 0:36 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Hopla Tosiu :) :) :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt gru 18, 2009 7:34 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Tosiek cala noc spal z nami w łóżku .I byl grzeczny :-) ale rano nie wytrzymal i skrzeczal jak to on zeby mu jesc dac :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Pt gru 18, 2009 8:04 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

witamy z ranka.zaladam,melduję sie a poczytam potem.Lece do banku!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 18, 2009 12:18 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Widziałam dziś Tośka w gazecie :) Choć nie wiem, czy to była na pewno dzisiejsza gazeta :D

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt gru 18, 2009 13:17 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

W jakiej gazecie?
Już wiem znalazłam - to dzisiejsze "Metro" :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 18, 2009 14:04 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

dziewczyny oświećcie blondynke jak dać ogłoszenie do Metra i gazety wyborczej :x
Za czorta nie wiem!
Może coś ta gazeta sensownego przyniesie :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 18, 2009 15:46 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Metro wybiera sobie ogłoszenie z portalu cafeanimal.pl . A do Wyborczej to nie wiem, o jakie ci chodzi - normalne ogłoszenie dajesz w biurze ogłoszeń ;)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt gru 18, 2009 15:54 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Byl w Metrze ! O! To pewno sprawka Cameo :1luvu: :1luvu: , bo ja nie dawalam do Metra .I mialam dzis kilka telefonow az sie zdziwilam ,ale myslalam , ze to skutek mojego dawania ogloszen w necie :-) No to tajemnica sie wyjasnila :-)
Milo sobie porozmawialam z dwiema osobami choc na razie bez zobowiazan .
Jak wrocilam do domu to Tosiek glodny juz czekal i usilowal wyjesc kasze odlozona dla psa ,taka zwykla kasze gryczana z obiadu .
Pomimo wiec ,ze wrocilam zmarznieta na sopelek ,bo znow pchalam swoj samochod , to stanelam do kuchni gotowac mu kuraczka. Czy ktos by sie oparl tym proszacym oczom i tym skrzekom dinozaura z bajek rysunkowych :-)
Swietnie sie wczoraj bawili z Malutka na drapaku.Ona na gorze ,on na nizszej polce i dawaj sie łapkami boksowac i wskakiwac na siebie. Ubaw po pachy .A dzis ponoc zlapal Malutka łapkami i nie chcial puscic tylko tak sie z nia polozyl na boku trzymajac ja w objeciach. Malutka takie prostackie traktowanie doprowadza do szalu a my , swinki jedne , smiejemy sie z tego bo ona robi wyjatkowo kobiece miny i fochy :-)

Jutro zabieg .Bardzo potrzebne kciuki za Toska ,bo troche sie boimy jak on to zniesie .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Pt gru 18, 2009 21:03 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Zaczynam trzymać kciuki w wiadomej intencji ale wiem że wsystko będzie dobrze - opisywałam Ci jak znosily to moje koty :) :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt gru 18, 2009 22:08 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Romas pisze:Byl w Metrze ! O! To pewno sprawka Cameo :1luvu: :1luvu: , bo ja nie dawalam do Metra.

Hihihi, ale to nie ja ;) to TY ;)

http://www.cafeanimal.pl/ludzie/Romas,15880

Ale się cieszę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Trzymamy kciuki za kastrację :!: będzie dobrze :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob gru 19, 2009 8:40 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Ha, ha ,ha :-) Sama wiec sprowokowalam to ogloszenie :-) Jak milo :-)

Jestesmy gotowi do akcji kastracja. Tosiek dostal wczesna kolacje a dzis od rana nic. I szaleje z tego powodu . Biega , miauczy ,atakuje Malutka ,atakuje nas .Poprostu dziki , glodny kot .Za jakas godzine wychodzimy wiec moze przezyjemy do tego momentu :-)
Mroz jest paskudny , bylam z psami i wszystkie zmarzlysmy okropnie ,ja i suki .
Dam znac jak juz bedzie po wszystkim .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Sob gru 19, 2009 10:48 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

to dzis jajcarski dzień?
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 19, 2009 13:44 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Tak tak i cały czas bardzo mocno trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob gru 19, 2009 15:36 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Juz po wszystkim :-) Tosiek juz wybudzony ,kreci sie po łazience pewno by jesc chcial.Nie wyglada jakos szczegolnie zle .Wieczorkiem bede mu mogla dac ociupinke jedzenia .Szybko poszlo i mam nadzieje ,ze rekonwalescencja tez szybciutko minie .

A czekajac na koniec zabiegu kastracji pojechalismy sobie do Muzeum Narodowego na wystawe malarstwa pana Malczewskiego. Bardzo fajna, mowie Wam warto zajrzec szczegolnie ,ze w soboty jest wstep darmowy i wiele ekspozycji dostepnych.
Nie jestem koneserem malarstwa ale ten rodzaj sztuki bardzo mnie bierze za serce.Takie dokladne ,szczegolowe odwzorowywanie rzeczywistosci .Zycie zatrzymane okiem malarza, zastygle na wieki .Przesmieszne szkice i rysuneczki robione na malutkich karteluszkach kiedy przyszly mistrz byl dzieckiem i najwyrazniej sie nudzil na lekcji czy w domu i sobie szkicowal to co widzial .
Wglad w zycie artysty. Super sprawa .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

[poprzednia][następna]