Sihaja pisze:Dobranoc
Dobranoc Sihajko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:znalazlammmmmmmmmmmmmmmmmm Was
kalair pisze:anulka111 pisze:znalazlammmmmmmmmmmmmmmmmm Was
A zgubiliśmy się Anulka?Hej!
![]()
A co to za smok w Twoim podpisie?!
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:znalazlammmmmmmmmmmmmmmmmm Was
A zgubiliśmy się Anulka?Hej!
![]()
A co to za smok w Twoim podpisie?!
z magicznego strumyka.....bardzo rzadki ....dostalam w prezencie od Alebki Wielkiej
![]()
![]()
anulka111 pisze:to bylo marzenie moje by meic takiego pieknego niebieskiego smoka....a nieb fioletowy jest wiec superrrrrrrrrrr
Tyzma pisze:nie no![]()
![]()
![]()
![]()
jeden dzień mnie nie było![]()
![]()
![]()
witam się w nowym wąteczku na 20 stronie
kalair pisze:Hmm..co to jest? Jakby coś kociego, ale brak reszty..Co ja mam z tym zrobić?![]()
kalair pisze:kalair pisze:Hmm..co to jest? Jakby coś kociego, ale brak reszty..Co ja mam z tym zrobić?![]()
A to ktoś widział?
CoolCaty pisze:Krecik szylkrecik już u nas w domu. Jest kochany i słodki. Przytula się, całuje, ślini się z emocji i zezuje na wszystkie strony. Często wystawia języczek, co w połączeniu z zezem daje boski efekt. W tej chwili mały jest u nas, a we mnie pojawiło się wiele wątpliwości. Zakochałam się w nim bardzo, ale wiem, że on znalazłby dom od ręki, a ja na jego miejsce mogłabym wziąśc jakiegoś biedaka, którego nikt inny by nie wziął. Z tymczasami też będzie krucho jeśli mały z nami zostanie. Tak więc chodzę i myślę. A tymczasem pan Krecik w poduchach:
CoolCaty pisze:Krecik szylkrecik już u nas w domu. Jest kochany i słodki. Przytula się, całuje, ślini się z emocji i zezuje na wszystkie strony. Często wystawia języczek, co w połączeniu z zezem daje boski efekt. W tej chwili mały jest u nas, a we mnie pojawiło się wiele wątpliwości. Zakochałam się w nim bardzo, ale wiem, że on znalazłby dom od ręki, a ja na jego miejsce mogłabym wziąśc jakiegoś biedaka, którego nikt inny by nie wziął. Z tymczasami też będzie krucho jeśli mały z nami zostanie. Tak więc chodzę i myślę. A tymczasem pan Krecik w poduchach:
Tyzma pisze:kalair pisze:kalair pisze:Hmm..co to jest? Jakby coś kociego, ale brak reszty..Co ja mam z tym zrobić?![]()
A to ktoś widział?
bawia sie słodziutkieu mnie Glaki wchodzi pod prześcieradło jak sie ścieli i chce, żeby go zaczepiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 49 gości