KLUSECZKA I MINI... nadal bez domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 22:02 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! chcemy domku ! Poznań

no i jest nas już pięcioro 8O

tym razem koci chłopak postanowił przyjść pod dom... no ładnie... a za niecały miesiąc przeprowadzka :roll: ...
zaraz spróbuję chłopaka sfotografować... chyba zaczynam się mocno martwić... trochę nas już dużo...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Wto gru 15, 2009 22:02 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! chcemy domku ! Poznań

no ale podobno idą mrozy... a to jeszcze maluch :(
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Wto gru 15, 2009 22:18 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

chłopak na moje oko ma około czterech miesięcy... jest nieco strachliwy, ale z pewnością wie, kto to człowiek... i gdy już go się weźmie na ręce i pogłaszcze, włącza traktorek i wystawia brzusio do miziania... jutro idziemy do weta, to pewnie czegoś więcej się dowiemy... pomocy!!! nas już jest naprawdę dużo :(
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Wto gru 15, 2009 23:13 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Wiedział skubany pod jakie drzwi "zapukać" :mrgreen: trzymam kciuki za maluszka :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Śro gru 16, 2009 0:15 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 15, 2009 23:53 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

dzięki za kciuki... swoją drogą to dziwne, że akurat pod moimi drzwiami siedział... nie wiem, czy wybrał najlepsze miejsce, bo mi coś ostatnio nie idzie szukanie domków :(
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Śro gru 16, 2009 8:53 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

magu trzymam kciuki za malca :ok:

masz dobre serduszko :1luvu: , ale co za dużo to niezdrowo, bo serduszko się martwi i może być chore, a tego nikt nie chce :cry:

domki, dojrzyjcie dwie piękne panny do wzięcia !

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro gru 16, 2009 9:10 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

dziękuję honda... właśnie się zastanawiam, czy jednak maluchom nie szukać osobno domków... bo Mini ma pewnie większą szansę na domek, niż Klusia... a Klucha, cóż... ostatecznie zostanie z nami... same mówicie, że na dwupak nikt prawie się nie decyduje... :( ... poradźcie coś, cioteczki...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Śro gru 16, 2009 10:13 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Tak sobie myślę, że masz rację.

W tej chwili każdy domek na wagę złota.

honda11

Post » Śro gru 16, 2009 16:06 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

mały ma trzy miesiące... jest zdrowy... ma na nosku bliznę... pewnie biedak miał już w swoim życiu jakieś nieprzyjemne doświadczenia... postanowiłam, że maluchy szukają domków osobno... Klusia też szuka i oczywiście byłoby super, gdyby znalazła domek z Mini, ale już się przy tym rozwiązaniu nie upieram... mam nadzieję, że dobrze robię...
niebawem dodam fotki przybysza i reszty bandy...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Czw gru 17, 2009 1:54 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

dziewczyny, POMOCY!!! któraś z moich panienek nasikała nam na łóżko :( ... pomóżcie proszę... o co może chodzić... ja nigdy nie miałam tego typu kłopotów z kiciami :( ... co się mogło stać... czy to bunt, z powodu kolejnego malucha???
to na 100 % nie mały, bo ma kwarantannę w łazience i przepięknie tam kuwetkuje... jakie są dobre neutralizatory zapachu? i co mogę zrobić, by to się nie powtórzyło... przyznam, że trochę się przeraziłam... to dla mnie zupełnie nowy problem :( ... no i nie mamy na czym dziś spać :( ...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Czw gru 17, 2009 2:20 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

przeszukuję forum... podobno vitopar najlepszy... czy ktoś wie, gdzie można go dostać a Poznaniu?
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Czw gru 17, 2009 8:25 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

to może być bunt, a raczej napewno, jesli wcześniej się to nie zdarzało :roll:

magu wiem, że najlepiej na takie stresogenne zachowania działa Feliway w sprayu (koszt na allegro około 35 zł :( )

honda11

Post » Czw gru 17, 2009 17:39 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

kupiłam dziś jakiś nautralizator zapachu... zobaczymy, czy zadziała... jeszcze nie dotarł... dzięki, honda, za rady... trochę spanikowałam... no i jestem dziś cholernie niewyspana :evil: ... chyba na wszelki wypadek zakupię Feliwaya... mam nadzieję, że banda się polubi i niespodzianek więcej już nie będzie...
no to przedstawiam przybysza :D
Obrazek

jestem Julek... jeszcze nieco przestraszony... no i jakoś tak poważnie na zdjęciu wyszedłem...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Czw gru 17, 2009 17:46 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Obrazek

ale tak naprawdę to jestem jeszcze Małą Pręgowaną Kuleczką Do Pokochania...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Czw gru 17, 2009 18:28 Re: CUDOWNA KLUSECZKA... i nieoczekiwany przedwigilijny przybysz

Śliczny jestem !!!
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

[poprzednia][następna]