Mruczuś [*] Choco i Mikuś

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2009 20:02 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Witamy się wieczorowo! :D Widzę, że tu Cioteczki już o Świętach :D :s4:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw gru 17, 2009 8:19 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

No niewatpliwie świeta ida wielkimi krokami. Trzeba sie brac za gotowanie :-)
Pozdrawiam z zaglebia zimna.U mnie nie dosc ,ze mroz to jeszcze snieg i wiatr .Mogloby tak do świąt wytrzymac bylby nastroj :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Czw gru 17, 2009 9:56 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Czesć :wink:
swieta wielkimi krokami już się zbliżaja :P
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw gru 17, 2009 10:05 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Bry :)

Witam sniegowo, u nas -8 na termometrze.
Kussad, mieszkam na Podgorzu. Sasiadow mam niestety tylko na gorze ale jakby byli pode mna z checia bym ich zalala :twisted: w piatek jedziemy do weta takze sie troche pewnie sprawy wyjasnia. Mysle ze to stres a w przypadku Neski - nawyk zarcia lapczywego i zarcia wszystkiego co sie jej nawinie pod nos. Jej poprzedni dom byl domem alkoholowym wiec szkoda w ogole temat rozwijac.
Damy dziewczynie czas, niech sobie troche odpocznie :)

Siostra ma terminy trzy wszystkie po polowie grudnia. Dzis sie dowiem po badaniach co i jak ;)

Lece, kochane moje, bo umowionam z kolezanka z podstawowki na klachy i podziwianie jej dorodnego Synka :) Snieg cudny, zimno owszem ale jak pieknie :D

przepis bomba!
musze pogonic mojego tza on w tym roku robi barszcz i salatke, nie odpuszcze mu :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 17, 2009 10:31 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Witam się biało i ziomowo i wracam na razie do roboty bleeeeeeee ale mi juz nieduzo zostało :)

Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw gru 17, 2009 11:06 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Sol wiesz może gdzie jest rejon ulicy Ułanów i Meissnera na granicy Śródmieścia i Nowej Huty – tam mieszkałam 30 lat...
Życzę miłego spotkania z Koleżanką :ok:

Dziś jestem w nastroju na wrrr... rano TZ mnie pouczał co, jak i ile mam przygotowywać na Wigilię i Święta.
Potem okazało się że moją ulicą nie jeżdżą tramwaje czego nie zauważyłam podczas porannego spacerku Choculi – gdzieś daleko wszystkie stały z powodu jakiejś awarii. Z drugiej strony skrzyżowania przejechały dwa inne jadące w dobrym kierunku a potem minęły godziny szczytu czyli kolejny przyjechał za 20 minut. Dojechałam na pętle autobusową – autobus nie wrócił z trasy, potem utknęłam w korku.
W efekcie zamiast możliwości wcześniejszego wyjścia z pracy w piątek mam do odrabiania 2 godziny a to jest koniec okresu rozliczeniowego i okres urlopów więc też mnie nie będzie.... nie będzie to trudno bo i tak mam szaleństwo...
Jak zwykle - spadł śnieg i mamy paraliż komunikacyjny Warszawy...

Rano syn mnie poinformował że jutro jest klasowa Wigilia a On ma przynieść śledzie... czyli mama ma dodatkowe zajęcie i zwiększone zakupy...

Monika teraz mam zagwozdkę – co to za śliczna roślinka – zapomniałam nazwę...może jakiś cyprysik, bo chyba nie jałowiec...

Asiu czy mogłabyś wkleić historyjkę z przeszłości i jakieś zdjęcia wspólnego maluszka... :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 17, 2009 11:19 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Ewus , badzi Ty troche egoistka ,co .Nie daj sie tak swoim facetom maltretowac .Przytulam Cie to moze mniej bedzie niemily ten dzien .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Czw gru 17, 2009 13:16 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Romas pisze:Ewus , badzi Ty troche egoistka ,co .Nie daj sie tak swoim facetom maltretowac .Przytulam Cie to moze mniej bedzie niemily ten dzien .

Oooo i to jest myśl Madzikk,ja też,ja też przytulaski robię Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 17, 2009 13:43 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

...bry... :D

Snieg sypie, sypie i sypie...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw gru 17, 2009 14:18 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Ups...O żesz to – muszę bardziej uważać - nawet na chwilę „na herbatkę” nie mogę sobie tutaj zaglądnąć.... miałam na pasku znaczek Mozilli i wpada kierownik koleżanki i kolegi – nie mój –„ włącz Mozillę...” i widzi moje miau :oops: :oops: :oops: .- nie wyłączyłam sobie przedtem całkowicie........ chciał mnie uczyć czegoś całkiem nowego w czym pracuje się na necie :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw gru 17, 2009 14:41 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

kussad pisze:jak zwykle - spadł śnieg i mamy paraliż komunikacyjny Warszawy...

Rano syn mnie poinformował że jutro jest klasowa Wigilia a On ma przynieść śledzie... czyli mama ma dodatkowe zajęcie i zwiększone zakupy...

Monika teraz mam zagwozdkę – co to za śliczna roślinka – zapomniałam nazwę...może jakiś cyprysik, bo chyba nie jałowiec...

Ja juz robiłam salatke tunczykowa na jasełka w przedszkolu a teraz tez sledzika na wigilie klasowa.....wrrrr w ramach paraliżu wywalilam sie wczoraj pod własna furtka na lodzie....i kogo tu ochrzanic ze piachem nie posypał...hmmmm leniwego TZta - a on twierdzi ze sie nie sliga wodac mam buty do dupy - słuszna uwaga :)

Mnie pytasz o roslinke pod sniegiem? Jałowiec a jakze :) Juniperus sabina Tamariscifolia :) jeden z moich ulubionych :)
Przed chwila malo nie wypadłam przez okno zeby Wam zrobic fotke na jutro :ryk:
Obrazek

dune

Post » Czw gru 17, 2009 21:04 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

kussad pisze:Sol wiesz może gdzie jest rejon ulicy Ułanów i Meissnera na granicy Śródmieścia i Nowej Huty – tam mieszkałam 30 lat...

No proszę :D Mój TŻ niedaleko tych ulic pracuje :D

A Święta już tuż tuż :s4:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw gru 17, 2009 21:48 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

kussad pisze:Ups...O żesz to – muszę bardziej uważać - nawet na chwilę „na herbatkę” nie mogę sobie tutaj zaglądnąć.... miałam na pasku znaczek Mozilli i wpada kierownik koleżanki i kolegi – nie mój –„ włącz Mozillę...” i widzi moje miau :oops: :oops: :oops: .- nie wyłączyłam sobie przedtem całkowicie........ chciał mnie uczyć czegoś całkiem nowego w czym pracuje się na necie :)

I co powiedzial Ci cos niemilego ? A nie mozesz zawsze dwoch mozilli miec otwartych ? W dwoch oknach ?
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Czw gru 17, 2009 23:49 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Tak, własnie, jedna mozilla w karcie na górze, druga mozilla w oknie na dole - ta na dole mniej sie rzuca w oczy :)
Obrazek

dune

Post » Czw gru 17, 2009 23:51 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Odezwał się tylko: "A przy okazji jak tam Twoje zwierzaki" - sam ma dwa chyba średnie sznaucery, ostatnio pokazywał mi ich zdjęcia w telefonie i czasem sobie w autobusie albo poza godzinami pracy rozmawiamy o zwierzakach. Wiedział że mała leczyła łapkę, wiedział że się dusiła, wiedział że straciłam Mru... :oops: :oops: :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]