Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trzymajcie sieIKA 6 pisze:Tu juz nie bedzie dobrzeBiesik prawie nie przyjmuje pokarmu, dzisiaj waży niecałe 600gr. Kocurek, który ma 8 miesiecy
Wiecie jak wyglada anorektyk. Tak wyglada teraz Biesik......
trzymaj sie KRYSIU WIEM JAK TO BOLI....przeczytałam twój wpis jak swójIKA 6 pisze:Biesik juz za TM........... Wczoraj podałam mu troche pasty calo-Pet, ale wziął do pyszczka i tak został. Potem mu wyciekła, nie przyswoim nic. Dzisiaj 0 6,oo zaczął płakac. Nosiłam go cały czas a potem poszliśmy do veta.Vetka tylko spojrzała i zaraz stwierdziła: przykro mi ale to już agonia.......... Jak mu dawała zastrzyk nasenny (?) Musiałam go mocno trzymac na rekach bo go bardzo bolało. Spał juz jak go zbadała. Watroba była zmieniona, nerki powiększone, w łapkach nie było czucia a serce pracowało o 1/3 wolniej od dorosłego kota. Jeżeli nie chciałam aby umierał w meczarniach musiałam sie zgodzić aby spokojnie odszedł. Ale to było takie trudne....... Śpi teraz pod piękną czarna sosną...............![]()
![]()
IKA 6 pisze:Biesik juz za TM........... Wczoraj podałam mu troche pasty calo-Pet, ale wziął do pyszczka i tak został. Potem mu wyciekła, nie przyswoim nic. Dzisiaj 0 6,oo zaczął płakac. Nosiłam go cały czas a potem poszliśmy do veta.Vetka tylko spojrzała i zaraz stwierdziła: przykro mi ale to już agonia.......... Jak mu dawała zastrzyk nasenny (?) Musiałam go mocno trzymac na rekach bo go bardzo bolało. Spał juz jak go zbadała. Watroba była zmieniona, nerki powiększone, w łapkach nie było czucia a serce pracowało o 1/3 wolniej od dorosłego kota. Jeżeli nie chciałam aby umierał w meczarniach musiałam sie zgodzić aby spokojnie odszedł. Ale to było takie trudne....... Śpi teraz pod piękną czarna sosną...............![]()
![]()
to ja ocieram łezki ci KrysiuIKA 6 pisze:Wczoraj jeszcze sobie popłakiwałam, ale dzisiaj muszę zająć się wszystkim. Tym bardziej ze świeta na karku a ja jeszcze niczego nie kupiłam i dzisiaj przychodzi nowy domek po kotka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości