Edyt(k)a pisze:Wątek Arwenki z podejrzeniem FIPa
viewtopic.php?f=1&t=104982
Dla przypomnienia - tak wyglądała Arwenka wraz z siostrami w schronisku (wszystkie trzy kotki zostały przeze mnie zabrane na początku października)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edyt(k)a pisze:Wątek Arwenki z podejrzeniem FIPa
viewtopic.php?f=1&t=104982
Dla przypomnienia - tak wyglądała Arwenka wraz z siostrami w schronisku (wszystkie trzy kotki zostały przeze mnie zabrane na początku października)
estela pisze:mam 1,5 kg karmy suchej i około 5-6 puszek po 400g ,może i kocyk
Komu mogłabym to przekazać?
mieszkam Zaporoska/Gajowicka koło "małego ronda"
JOANNAM pisze:mam pytanie czy można wirtualnie adoptować kota, który jest na pierwszym zdjęciu z ostatnich ze schronu zatytułowanym pomieszczenie z dużym wybiegiem - taki biało - bury duży chudy
JOANNAM pisze:mam pytanie czy można wirtualnie adoptować kota, który jest na pierwszym zdjęciu z ostatnich ze schronu zatytułowanym pomieszczenie z dużym wybiegiem - taki biało - bury duży chudy
Gibutkowa pisze:JOANNAM pisze:mam pytanie czy można wirtualnie adoptować kota, który jest na pierwszym zdjęciu z ostatnich ze schronu zatytułowanym pomieszczenie z dużym wybiegiem - taki biało - bury duży chudy
Poszukujemy DT dla koteczka o którym pisze JOANNAM. Z moich wstępnych ustaleń z Nią na PW wynika, że kocio będzie miał praktycznie pełne utrzymanie finansowe do czasu wyadoptowania. Potrzebny tylko kawałek kątka
nie mam jeszcze wiadomości, czekam...Kruszyna pisze:Co z wyjazdem kotów do Niemiec? Przyjeżdża ktoś z fundacji w najbliższy weekend?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Wojtek i 43 gości