S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2009 16:45 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Powtórzę jeszcze raz moje pytanie, wiem, problematyczna lekko jestem, ale wolę się upewnić: przydam się na coś w SCC?

Co do Ferć, to strasznie się cieszę, bo to strasznie miziaste i ogólnie sympatyczne kotki. :)
Oby wszystko się udało! :ok:

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Śro gru 16, 2009 18:03 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Rooni-upewnij sie dokładnie co do szczepienia swojej dachówki=sprawdz to prosze piec razy.
Szylkrecia, ktora jest u sabinki7 niestety ma pp :( -poczytaj o tej chorobie-wielkie zagrozenie dla nieszczepionych kotów.
Wszystkich, ktorzy maja nieszczepione koty bardzo prosze na razie o zachowanie teraz bardzo zaostrzonych srodków ostrozności.

Z Ferciami błagałam dziś biedna Lolę :oops: , zeby pozyczyła nam swojej łazienki.
zobaczymy, bo lola nie ma teraz ani grama czasu, ale moze uda sie tak to zorganizpowac, ze beda u niej, a ja bede miec klucze.
Chyba ze ktos ma lepszy pomysł/
Ewaa6-ty za daleko mieszkasz i nie jestes zmotoryzowana z nimi teraz trzeba jezdzic załatwiac

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro gru 16, 2009 18:15 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

a to szkoda. bo myslalam, ze wezme do siebie i posiedza u mnie
ale faktycznie bez auta jestem i bardzo ciezko by bylo jakby jezdzic i zalatwiac
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Śro gru 16, 2009 18:37 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Mała - Szczepienie sprawdziłam wczoraj. Wszystkie miała zrobione, ale dla pewności weterynarz polecił nam powtórzyć jedno z nich. O ile dobrze pójdzie, to jutro lub w piątek Dachówka znajdzie się w lecznicy.
Nie wiem, ile trzeba czekać, dlatego pytam, czy będę przydatna. Dla pewności chyba nie przyjdę - strzeżonego Pan Bóg strzeże. ;)
Co do pp, to niestety nazwa nic mi nie mówi, w dziedzinie chorób jestem totalnym laikiem, bo i zmarły Kicial i Dachówka są okazami zdrowia. ;) Byłabym więc wdzięczna za jakąś pełniejszą nazwę etc., bo Google zawodzi. :?

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Śro gru 16, 2009 18:41 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Ronnie Panleukopenia sobie wpisz w google, wszystko wyczytasz ;)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Śro gru 16, 2009 20:32 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

dzwoniła do mnie Pani Ferciowa
Wszystko naprawde wyglada obiecujaco, mam kupic transporterek podwójny, zeby wczesniej go poznały,beda pokryte wszystkie koszty.
Dla jasnej mam fundnąc zylexis.
Koty beda mieszkac w cztero pokojowym mieszkaniu, jeden pokój bedzie dla nich urzadzony, ale oczywiscie mogą mieszkac w kazdym.
Tyle ,ze bedą też miec swój.
Weterynarza Pani ma blisko, Fercie mają nie wychodzic na dwór.
Teraz trzeba sie przekonac jaka jest ich kuwetkowość, bo o to Pani pyta, jaki lubia zwirek, co lubia jeśc itd.
Stresowałam sie podróza do Swinoujscia, do Niemiec jechały nasze koty z naszymi dziewczynami-wiec to inny strs.
W czasie podrózy Ferć do Danii, chyba sie upiję :roll: - to ponad 1000 km

Mała1

Post » Czw gru 17, 2009 1:00 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

tu agentka Lola gotowa do rozpoczecia akcji "Fercie" :)
teren czysty, gotowy do przejęcia pań FF
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Czw gru 17, 2009 2:12 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

:D :D
Spisz się dobrze agentko :D Akcja poważna :D

Szczęściary, ale należy sie im to:)

A może na to zmętnienie rogówki spróbowac by jeszcze corneregel. Tylko to trzeba długo dawac.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw gru 17, 2009 7:56 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Lola_ pisze:tu agentka Lola gotowa do rozpoczecia akcji "Fercie" :)
teren czysty, gotowy do przejęcia pań FF

Jeju, jak to dobrze :king:...bo ja znowu czuję, że nawaliłam... tak mocno myślałam o Ferciach, tak chciałam im pomóc, ale nie dałabym rady przed niedzielą :oops:
Jedyna pomoc, na jaką mam trochę czasu i warunki, to obecność na akcji... w tzw. międzyczasie :evil:

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Czw gru 17, 2009 8:09 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

agentko Lolu :1luvu:
mam nadzieje, ze akcja bedzie przebiegała bez zakłóceń :ok:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw gru 17, 2009 10:01 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Lola :1luvu:

rany, wierzyć mi się nie chce, że tym kotom tak się udało

one by już były umierające, gdyby zostały na Ferrum, hala naszego byłego zakłądu już dawno zburzona, ma tam powstać biurowiec. One nie chodziły jeść do innych kotów z Ferrum, trzymały się tylko naszego zakładu i nawet przy przeprowadzce siedziały w środku czekając...
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Czw gru 17, 2009 11:47 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Fercie juz obywatelki Europy pełnymi gebami :wink:
zaczipowane, paszporty sie piszą.
Jasna dostała zylexis
Obie juz siedza w nowej wypasionej łazience Loli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i wchrzaniają intensinala az im sie uszka trzęsą.

Sa niesamowite, w transporterku wtuliły sie w siebie, i spokojnie drzemały, lizac sie nawzajem.
u weta pełen spokoj, nawet sie osłuchac ich nie dalo, bo słychac było tylko mruczenie.
Uszka bez swiezba, tyłeczki nie wygladaja wogole na rozwolnienie-ale to juz do obserwacjii przez Lolę
Sa naprawde przecudowne

w schronisku bez zmian

Mała1

Post » Czw gru 17, 2009 20:45 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

zapraszam serdecznie na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=105087

Mała1

Post » Czw gru 17, 2009 21:14 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

cudne domki :1luvu:

echh
troszkę zazdroszczę Ferciom tej Dani :wink:
to fantastyczny, spokojny kraj
mam nadzieję, ze dziewczyny będą tam szczęśliwe.
Ostatnio edytowano Pt gru 18, 2009 8:35 przez tangerine1, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw gru 17, 2009 23:58 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

A ja zazdroszczę domkowi Ferć ;) w których się skrycie kocham, odkąd je poznałam ;)

Maluchów niet, jest jakaś młodzież? Wiadomo może jak się ma Lucuś? :)
Postaram się wpaść do Silesii, ale jestem tuż przed wyjazdem i czasu straszliwie brak.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

[poprzednia][następna]