Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Wto gru 15, 2009 21:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. I NOWA TRI NA TYMCZASIE.

ufff. jakby co - dzwoń!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro gru 16, 2009 17:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. I NOWA TRI NA TYMCZASIE.

Basia zjadła trochę tuńczyka.
Przypuszczam, że zjadłaby go pewnie nawet trochę więcej, gdyby zza prętów klatki nie czaiła się na nią z każdej strony cała horda wygłodniałych i agresywnych, warczących i ciągnących ze wszystkich stron za (wyściełający klatkę) ręcznik, czarnych i burych potworów :twisted: Kitekata zapomniałam kupić, z whiskasem - średnio (wczoraj głównie wylizała sos. być może zjadłaby więcej, gdyby... jak wyżej :twisted: :twisted: :twisted: ). Wodę na szczęście już pije.

Busiunia ukłuta.

Ja - do dupy :( Znów spuchnięta jak prosiak :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro gru 16, 2009 17:59 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. I NOWA TRI NA TYMCZASIE.

Kasik kciuki za Was mocne trzymam :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw gru 17, 2009 20:26 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. I NOWA TRI NA TYMCZASIE.

Dzięki Alu.
Szczególnie za mnie się przydadzą, jest b. byle jak :(, jutro do dwóch lekarzy...

Kocina chyba powoli przekonuje się do suchego. Dzisiaj znalazłam w jej miseczce sporo ponadgryzanych chrupek, wyraźnie też ich ubyło. Kitekata nie chce, gourmeta też nie, miamora też nie :roll: Tuńczyka dziś tylko polizała :roll:

Miałam dzisiaj wieczorem rozpracowywać nowy aparat, co by Basi zrobić trochę fotek, ale słowo Wam daję nie mam siły :( Podobnie jak na wszystko inne :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw gru 17, 2009 20:27 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. I NOWA TRI NA TYMCZASIE.

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt gru 18, 2009 16:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. I NOWA TRI NA TYMCZASIE.

Dla Busiuni na jutro :ok: :ok: :ok:

a tak 'fogle' to u mnie do d*py - leki znów w większej dawce, ale efektu nie ma prawie wcale. Prócz senności 24h na dobę. :roll: nic mi się nie chce. nawet wstać z łóżka mi się nie chce. a jak już wstanę, to wyjść mi się nie chce. A jak wyjdę, to nawet wrócić do domu...
a moje Kochanie mogłoby chociaż do mnie podejść. Powiedzieć coś. Przytulić...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt gru 18, 2009 16:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. I NOWA TRI NA TYMCZASIE.

Ano jutro, jutro :roll: ...
W samo południe...
Dziękujemy za kciuki i prosimy o jeszcze, ja jak zawsze najbardziej obawiam się efektów narkozy :(

A Basia rano naprychała na mnie, rzuciła mi się na ręce i narobiła w nich dziur :twisted: Nie wiem, co jej się stało, takie coś zdarzyło się po raz pierwszy, pewnie ma dosyć siedzenia w klatce... Je już mniej więcej normalnie, wobec czego miałam zamiar w niedalekiej przyszłości ją uwolnić, ale w tej sytuacji chyba jednak się wstrzymam: bo jak w nagrodę mi tu zdziczeje, to będę miała tylko następny problem :roll: :twisted:

Dzisiaj dostałam od pani doktor następne leki. Czwarte. I wszystko to mam brać razem, nie coś zamiast czegoś, RAZEM, plus jeszcze cała reszta leków z innej bajki. Oczy mi się zamykają, chce mi się płakać, mam wszystkiego dosyć. Nienawidzę świąt, nienawidzę zimy, a siebie nienawidzę chyba najbardziej ze wszystkiego.

Aniko, przepraszam, że ciągle u mnie nie byłaś :oops: , to wszystko wina mojego 'rozlezienia' ostatnimi czasy, nie jesteś jedyną osobą, z którą ileś razy już się umawiałam - przepraszam !!!, pamiętam, oby po Świętach się udało...

Wielbłądzio

Post » Pt gru 18, 2009 18:16 Re: Najdroższe Dranie Świata... Prosimy o KCIUKI ZA KRÓLEWNĘ...

Kasiu, za jutro :ok:
Będzie dobrze!
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt gru 18, 2009 18:37 Re: Najdroższe Dranie Świata... Prosimy o KCIUKI ZA KRÓLEWNĘ...

Kciuki Wielbłądku nieustanne. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 18, 2009 21:52 Re: Najdroższe Dranie Świata... Prosimy o KCIUKI ZA KRÓLEWNĘ...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob gru 19, 2009 7:17 Re: Najdroższe Dranie Świata... Prosimy o KCIUKI ZA KRÓLEWNĘ...

To już dziś
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Sob gru 19, 2009 11:34 Re: Najdroższe Dranie Świata... Prosimy o KCIUKI ZA KRÓLEWNĘ...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 19, 2009 16:55 Re: Najdroższe Dranie Świata... Prosimy o KCIUKI ZA KRÓLEWNĘ...

Kochani!
Laptop Kasi odmówił współpracy i chwilowo jest na netowym wygnaniu. Prosiła żebym Wam napisała że Busia jest po zabiegu, wybudziła się i teraz czeka ją rekonwalescencja. Zabieg był poważniejszy niż wcześniej myślano, więc trudne chwile przed nimi... kciuków prosimy nie puszczać 8)
Obrazek

gattara

Post » Sob gru 19, 2009 16:56 Re: Najdroższe Dranie Świata... Prosimy o KCIUKI ZA KRÓLEWNĘ...

wzdech...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]