Proszę o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 16, 2009 12:41 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

ARKA pisze:
ewar pisze:No właśnie nie wiem. Po co tyle zamieszania? Kot jest pod dobrą opieką,ma robione testy,na pewno będzie leczony.Podobnie jak inne.

Przestan robic zamieszanie, kot szuka domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest to bardzo miziasty kocurek, bardzo bardzo fajny.

jhet napisał(a):
Jak się znajdzie dom dla kocurka, to do niego pojedzie - problemów nie będzie, tylko niech się ten dom znajdzie no Pomóżcie szukać! Potrzeba tylko ciepłego kąta, a z kosztami leczenia pomożemy...

ARKA, jeszcze jeden tówj post w tym tonie i poproszę o zamknięcie tematu. Lojalnie uprzedzam.
kot nie jest leczony i jest problem z wyciągnięciem go - tak, jest. Ten post nie jest prawdziwy, niestety. Poza tym kot ma FIV+. Jeśli nie możesz go przygarnąć, a nie masz konstruktywnych uwag, bo nie masz, proszę, nie wypowiadaj się.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Śro gru 16, 2009 12:43 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

ARKA pisze:
ewar pisze:ARKA,dzięki za radę.Zajmuję się.I nie tylko ja.To forum publiczne, będę pisać,jeśli zechcę,chyba,że mod mi zabroni.Nie naruszam regulaminu forum.

Owszem nie naruszasz ale po co pisac jak; nie bylas, nie widzialas?

Zobaczymy co bedziesz pisala kiedy koty od Was trafia do jakiegos schroniska,narazie nigdzie nie trafiaja. Stalowa Wola nie ma z zadnym schroniskiem, na wszelki wypadek, podpisanej umowy. DLACZEGO, jak dbasz o wlasne podworko?? Zapytaj UM S-W gdzie trafiaja wasze bezdomne zwierzeta to sie dopiero do tv nadaje :D Statystyki podkarpackich schronisk, odnosnie kotow, nie sa tez budujace, nie zwalaja z nog z zachwytu, wiec?
No juz chyba rekord Polski bily wlasnie Orzechowce, 125% upadkowosc :? , ciekawe jak w 2009 roku bylo z kotami.
http://www.boz.org.pl/sch/pk.htm

Poza tym w Orzechowcach dało się przeprowadzić jakąś reformę. Chyba nie znasz sytuacji, coś mi się wydaje. Jatrzysz, po raz kolejny w wątku, w którym kot potrzebuje pomocy. I nie pomagasz. Zajmij się może kotami pod swoją opieką, proszę. Twoje uwagi są nikomu niepotrzebne.

gosiar

Post » Śro gru 16, 2009 13:01 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

[quote="gosiar] Poza tym w Orzechowcach dało się przeprowadzić jakąś reformę. Chyba nie znasz sytuacji, coś mi się wydaje. [/quote]
:wink: tak cos Ci sie wydaje, znam swietnie sytuacje. Osobiscie sytuacja, wtedy, zainteresowalam Wojewode Podkarpackiego i tu byl jego spory, pozytwny udzial jak i RSOZ.
Ostatnio edytowano Śro gru 16, 2009 13:05 przez ARKA, łącznie edytowano 1 raz
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Śro gru 16, 2009 13:04 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

gosiar pisze:
ARKA pisze:
ewar pisze:No właśnie nie wiem. Po co tyle zamieszania? Kot jest pod dobrą opieką,ma robione testy,na pewno będzie leczony.Podobnie jak inne.

Przestan robic zamieszanie, kot szuka domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest to bardzo miziasty kocurek, bardzo bardzo fajny.

jhet napisał(a):
Jak się znajdzie dom dla kocurka, to do niego pojedzie - problemów nie będzie, tylko niech się ten dom znajdzie no Pomóżcie szukać! Potrzeba tylko ciepłego kąta, a z kosztami leczenia pomożemy...

ARKA, jeszcze jeden tówj post w tym tonie i poproszę o zamknięcie tematu. Lojalnie uprzedzam.
kot nie jest leczony i jest problem z wyciągnięciem go - tak, jest. Ten post nie jest prawdziwy, niestety. Poza tym kot ma FIV+. Jeśli nie możesz go przygarnąć, a nie masz konstruktywnych uwag, bo nie masz, proszę, nie wypowiadaj się.

Nie strasz, nie mnie zrobisz na zlosc tylko kotu. I wybacz ale Tobie nie wierze, bardziej wierze jhet :wink: A mam ku temu podstawy. :wink:

ARKA

Post » Śro gru 16, 2009 13:04 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

ARKA, czy ty traktujesz to forum jako panel do dyskusji na temat swoich osiągnięć i ochrzaniania innych. Nie pierwszy raz udzielasz się w wątku bez sensu. Nie wiem, czy zauważyłaś, ale jest to wątek kota, a nie twój, i nie Palucha, i nie sytuacji na Podkarpaciu, gdzie jak mniemam, jesteś co tydzień.
Podziękujcie Arce, wątek do zamknięcia. Cieszysz się, mam nadzieję. Szczerze mówiąc, być może dostanę za to bana, ale na bana zasługujesz, Arko, na pewno ty.

gosiar

Post » Śro gru 16, 2009 13:06 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

jhet napisał(a):
[/quote]

kot nie jest leczony i jest problem z wyciągnięciem go - tak, jest. Ten post nie jest prawdziwy, niestety. Poza tym kot ma FIV+. Jeśli nie możesz go przygarnąć, a nie masz konstruktywnych uwag, bo nie masz, proszę, nie wypowiadaj się.[/quote]

Nie strasz, nie mnie zrobisz na zlosc tylko kotu. I wybacz ale Tobie nie wierze, bardziej wierze jhet :wink: A mam ku temu podstawy. :wink:[/quote]

Oooo, proszę. Ciekawe. Znasz mnie? Bo ja ciebie nie. Oprócz tego, że kiedy w tydzień musiałam znaleźć domy kilkunastu chorym kotom, co się udało, mocno jątrzyłaś w moim wątku NIE NA TEMAT...
Zaszkodzę kotu... ech :evil:

gosiar

Post » Śro gru 16, 2009 13:10 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

gosiar pisze:ARKA, czy ty traktujesz to forum jako panel do dyskusji na temat swoich osiągnięć i ochrzaniania innych. Nie pierwszy raz udzielasz się w wątku bez sensu. Nie wiem, czy zauważyłaś, ale jest to wątek kota, a nie twój, i nie Palucha, i nie sytuacji na Podkarpaciu, gdzie jak mniemam, jesteś co tydzień.
Podziękujcie Arce, wątek do zamknięcia. Cieszysz się, mam nadzieję. Szczerze mówiąc, być może dostanę za to bana, ale na bana zasługujesz, Arko, na pewno ty.

Tak ani Twoj watek o Tobie i Twojej wiedzy na temat czy kota mozna zabrac czy nie i innych wypowiedzi,innych, na temat palucha, wiedzy z literatury forumowej.

ARKA

Post » Śro gru 16, 2009 13:12 Re: WARSZAWA Kocia tragedia FIV+ Potrzebna natychmiastowa pomoc!

gosiar pisze:jhet napisał(a):

kot nie jest leczony i jest problem z wyciągnięciem go - tak, jest. Ten post nie jest prawdziwy, niestety. Poza tym kot ma FIV+. Jeśli nie możesz go przygarnąć, a nie masz konstruktywnych uwag, bo nie masz, proszę, nie wypowiadaj się.[/quote]

Nie strasz, nie mnie zrobisz na zlosc tylko kotu. I wybacz ale Tobie nie wierze, bardziej wierze jhet :wink: A mam ku temu podstawy. :wink:[/quote]

Oooo, proszę. Ciekawe. Znasz mnie? Bo ja ciebie nie. Oprócz tego, że kiedy w tydzień musiałam znaleźć domy kilkunastu chorym kotom, co się udało, mocno jątrzyłaś w moim wątku NIE NA TEMAT...
Zaszkodzę kotu... ech :evil:[/quote]

Mialam na mysli,ze bardziej wierze jhet i mam ku temu podstawy. Tyle.

jhet napisał(a):

ARKA

Post » Śro gru 16, 2009 13:18 Re: Proszę o zamknięcie wątku

UM Stalowej Woli nie ma podpisanej umowy z żadnym schroniskiem.Pozostaje mi się martwić,że nie znajdą się na Paluchu. :?
Na wolności mają chyba jednak jakąś szansę.Amen.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro gru 16, 2009 13:21 Re: Proszę o zamknięcie wątku

A co w takim razie będzie z tym biednym kotkiem? :(
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro gru 16, 2009 13:23 Re: Proszę o zamknięcie wątku

Kleo pisze:A co w takim razie będzie z tym biednym kotkiem? :(

Jak widac przeciez tu nie o kotka dobro chodzi tylko o chore ambicje. KOT ma szanse na dom, tylko dom trzeba znalezc!!

ARKA

Post » Śro gru 16, 2009 13:27 Re: Proszę o zamknięcie wątku

ARKA - gdzie jesteś na wątku tam awantury :evil:

i NIC dobrego z Twojego pyszczenia nie wynika
wstyd :evil:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro gru 16, 2009 13:32 Re: Proszę o zamknięcie wątku

Kleo, może ktoś założy nowy wątek. ARKA, może ty?

gosiar

Post » Śro gru 16, 2009 13:38 Re: Proszę o zamknięcie wątku

gosiar pisze:

Kleo, może ktoś założy nowy wątek. ARKA, może ty?

gosiar, po co zakladalas ten wątek?

ARKA

Post » Śro gru 16, 2009 13:41 Re: Proszę o zamknięcie wątku

Po to, żebyś się mogła w nim swobodnie wypowiedzieć :evil:
ARKA, nie prowokuj mnie. Jeśli chcesz, załóż nowy, ja się zmywam. Amen.

gosiar

[poprzednia][następna]