gosiaa pisze:Aniu, jeszcze raz, "Agata Magdalena z Łodzi, jw" to forumowa włóczka!!!!
Pogubiłam się - forumowa Gosiaa czy forumowa Wlóczka?
Edit:Już wiem ulica się zgadza
Proszę, piszcie nicki..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Aniu, jeszcze raz, "Agata Magdalena z Łodzi, jw" to forumowa włóczka!!!!
kasiakom pisze:Łódż - Turek 99,72 km autostradą (jeszcze niepłatną)
Anna_33 pisze:Ponawiam swoje pytanie, czy karma jest potrzebna? i jak sie nazywa ta wies? czy jest daleko od Boguszyc.
i czy jest jeszcze do adopcji mloda koteczka.
CoolCaty pisze:4) 2 letnia kotka ruda z białym - no strasznie śliczna, filuterna buzieńka. W klatce najpierw porządnie podjadła, potem popiła sobie wody, a w końcu usiadła sobie przy kratce i spokojnie, z łapkami podwiniętymi pod siebie obserwowała sobie otoczenie. Uszy ze świerzbem, lekki katar, pchły.
![]()
annskr pisze:wcięło mi post![]()
2009.12.15 - 1 000zł
80zl - Ranka, kubeczek z bazaru Coolcaty
100zł – Ciepła
50zł - Hanulka
50zł - Pisiokot
10zł - Zuzia96, bazarek Montes
20zł - Kasiakom, bazarek Montes
300zł - Femka
10zł - Katarzyna z Tomaszowa Mazowieckiego, nie znam nicka
80zł - Wóczka
200zł - Akrum
100zł - Ragdollicja
Mar9, czy możesz gdzieś podjechać po kota, czy trzeba go dowieźć Ci do domu?
Ktoś znajomy często jeździ, ale raczej do Katowic...
CoolCaty pisze:Kasiakom, czy Twoje kotki są zaszczepione? Daj znać. Obiecuję, ze mała dojedzie do Ciebie na pewno.
kasiakom pisze: Oferuję DT z 3 kotami przyzwyczajonymi do tymczasów, szczepionymi i odrobaczonymi. Balkon zabezpieczony, ale teraz to chyba żadna atrakcja dla kotaKarmię koty m.in. RC, profillum, acaną; mokre animonda, hills. Żwirki silikonowe. Mam lecznicę, do której chodzę z moimi, nie ma cudów, ale jakby co mam weta w Kaliszu.
magdaradek pisze:kasiakom super!!
myślę, że jakoś znajdzie się transport do Turku, wiem gdzie Turek, całkiem niedaleko mam działkę
Karoluch pisze:najprawdopodobniej w weekend lub w czwartek będziemy jechali do Poddębic/Uniejowa, możemy dowieźć kotkę do Turku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 162 gości