kussad pisze:Kolorek???
Sol bardzo mocno trzymam kciuki za Siostrę
U nas ziiimno : minus 7, wistr, mało śniegu, ślisko.... brrrr nie cierpię zimy i muszę się przyzwyczaić i przetestować właściwe warstwy żeby było mi cieplej

Tradycyjnie pojawiam się i znikam - herbatkę wypiłam

dziekuje

u nas tez zimno ale nie wiem ile bo jakos nie patrzylam nie chce sie dolowac

wystarczy jak wyjde z psem i mi dowieje

SNIEG WRESZCIE SPADL
Ja tradycyjnie po domu w dwoch warstwach na razie (tj grube getry plus spodnie od dresu i dwie pary skarpet), na gorze trzy - dwie bluzki i polar.
Musze zabrac kosmetyki z lazienki bo znow zamarzna jak rok temu. W ramach Darow Losu: pekly mi zawiasy w drzwiczkach od pralki i zalalo mi lazienke, wiec mam teraz mase zimnego mokrego prania do wysuszenia ciekawe gdzie to zrobie
Neska mi rzyga, od wczoraj rzyga Ruda. Chyba przejdziemy na sucha karme.... W piatek weterynarz rano jade z 6 kotami (ale bedzie hardkor...) - ja juz nie mam sily do tych footer.
Ciekawe na ile mi rachunek wystawi wet do konca roku
Byle do wiosny! zycie jest piekne, wyczekuje na Siostrzenca lub Siostrzenice, powoli zagladam w przepisy i ustalamy menu na swieta. W sobote przemeblowanie i poczatek Wielkich Porzadkow.
Bede potrzebowac jakis przepis na mase do biszkopta - taki nie za slodki, moze byc czekoladowy, moze byc kokosowy... znacie jakis?